Nový thriller Netflixu slibuje pořádnou akční jízdu. Zkorumpovanému politikovi se v něm postaví nájemný vrah

Michaela Pašková
Foto: Netflix

Netflix uzavře březen bojem za spravedlnost, který se odehraje v novém napínavém thrilleru Srdce lovce (Heart of the Hunter). Herecké výkony v něm předvedou největší jihoafrické hvězdy. Podle zveřejněného traileru se diváci můžou těšit na pořádnou akční jízdu.

Jihoafrický akční thriller Srdce lovce natočil uznávaný režisér Mandla Dube podle románu Deona Meyera z roku 2002. Nejedná se o první snímek, který Dube na základě partnerství pro Netflix udělal. Jeho předchozí film Silverton v obležení, který čerpal ze skutečné události z roku 1980, při loňském udílení cen SAFTA proměnil šest z dvanácti nominací.

Novinka Srdce lovce bude zasazena do období postdemokratické Jihoafrické republiky, kdy mise jednoho muže přeroste v boj o to, aby zkorumpovaný politik nezískal prezidentské křeslo. Akční thriller se může pochlubit působivou sestavou jihoafrických hvězd, mezi nimiž nechybí Bonko Khoza, Connie Ferguson, Masasa Mbangeni, Tim Theron, Deon Coetzee, Peter Butler, Sisanda Henna a Connie Chiume.

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT: FILMOVÝ BŘEZEN NA NETFLIXU: POHÁDKA, JAKOU SVĚT NEVIDĚL, SCI-FI NATOČENÉ V ČESKU NEBO REMAKE NEJNAPÍNAVĚJŠÍHO AKČNÍHO THRILLERU VŠECH DOB

Zuko Khamulo, který býval obávaným nájemným vrahem, tráví veškeré volné chvíle se svojí ženou a synem. Poklidný život se však náhle obrátí vzhůru nohama poté, co ho starý kolega vyzve, aby splnil přísahu, kterou složil, a zachránil tak zemi před zkorumpovanými politiky. Přestože se Zuko zuby nehty brání tomu, aby byl vtažen zpět do předchozího životního stylu, vydává se na poslední misi.

Z traileru je zřejmé, že mocný politik, kterému Zuko stojí v cestě za získáním prezidentského křesla, proti němu neváhá poslat veškeré ozbrojené síly. To by nájemný vrah ve výslužbě možná ještě překousl, ale jakmile ohrozí jeho rodinu, předvede svým protivníkům, proč je jedním z nejlepších.

PSALI JSME TAKÉ: 20 NEJSLEDOVANĚJŠÍCH FILMŮ A SERIÁLŮ NETFLIXU ZA ROK 2023: JE MEZI NIMI AKČNÍ HIT, KTERÝ SI DIVÁCI OKAMŽITĚ ZAMILOVALI, I DRSŇÁK HEMSWORTH

Napínavý thriller Srdce lovce vstoupí na Netflix 29. března.

Zdroje: About Netflix, Deadline, okayafrica, news24

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.