V nové romantické komedii od tvůrců hitu Protivný sprostý holky se bude otec snažit zabránit své dceři utratit životní úspory

Eva Pospíchalová
Foto: ABC

Od týmu tvůrců filmů, jako jsou Mezi námi děvčaty nebo Protivný sprostý holky, se diváci můžou těšit na další romantickou komedii. Na italský venkov se vydá Scott Foley, aby vymluvil dceři renovaci domu. Itálie pro něj nicméně má přichystaný vlastní osud.

Koupit levně barabiznu a vykouzlit z ní krásný dům, to je sice věc náročná, ovšem ne zas tak neobvyklá. Zakoupili byste však rozpadlý domek za jedno euro s vidinou skvělé budoucnosti? Hlavní postava připravovaného filmu La Dolce Villa zamíří na jih Evropy, aby právě tomuto naivnímu scénáři zabránila. Role se zhostí charismatický Scott Foley, kterého fanoušci znají ze seriálů Skandál, Whiskey Cavalier, Doktůrci (Scrubs), Jednotka zvláštního určení nebo Chirurgové.

Vedle Foleyho se ve filmu představí i vycházející hvězda Maia Reficco (Pomsta Na Druhou, Pretty Little Liars: Original Sin) jako dcera Olivia. K obsazení se dále připojí také herečka Violante Placido (Američan, Ghost Rider: Spirit of Vengeance) a hollywoodský nováček Giuseppe Futia.

ČTĚTE TAKÉ: TIP PRO FANOUŠKY DR. HOUSE NEBO ORDINACE V RŮŽOVÉ ZAHRADĚ: NETFLIX CHYSTÁ DALŠÍ SERIÁL Z NEMOCNIČNÍHO PROSTŘEDÍ

„Úspěšný podnikatel Eric cestuje do Itálie, aby zabránil své zasněné dceři Olivii utratit životní úspory za obnovu rozpadající se vily, kterou koupila za jedno euro,” představil připravovanou novinku Netflix.

Režie se ujme Mark Waters (Mean Girls, Mother of the Bride), produkce Robyn Snyder, Nicola Rosada a Deborah Evans a scénáře Elizabeth Hackett s Hilary Galanoy (Dokonalý pár, Penzion osamělých srdcí). Film se aktuálně nachází v předprodukci, a na výlet do prosluněné Itálie si tedy ještě nějakou chvíli počkáme. Už nyní se ale nemůžeme dočkat!

Zdroje: Netflix, Deadline

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.