Tip pro fanoušky Dr. House nebo Ordinace v růžové zahradě: Netflix chystá další seriál z nemocničního prostředí

Eva Pospíchalová
Foto: Amazon

Kdo v televizi rád sleduje vyhrocené situace na operačním sále, z plánované novinky Netflixu se nejspíš bude těšit dlouho. Lékařský seriál Pulse bude napínavější, ostřejší a peprnější, než všechny díly Ordinace v růžové zahradě dohromady.

Seriál Pulse bude sledovat tým lékařů rušného traumacentra nemocnice v Miami, kteří se každý den potýkají s náročnými případy, ale i trablemi v osobním životě. Hlavní postavou bude doktorka Dani Simms. Nyní bylo oficiálně oznámeno, že primářku chirurgie a urgentních případů Natalii Cruz ztvární Justina Machado.

Talentovanou Machado mohli fanoušci nedávno vidět ve zfilmovaném hororovém podcastu Příšerný příběh Dolores Roachové, kde si střihla roli nebezpečné kanibalky nebo v milém sitcomu Den za dnem. Herečka je tedy schopná vžít se do kůže různých postav.

ČTĚTE TAKÉ: FENOMENÁLNÍ DR. HOUSE SI OTEVŘEL ORDINACI NA NETFLIXU. FANOUŠCI I PO LETECH VÍTAJÍ JEHO AROGANCI, SARKASMUS I GENIALITU

„Zatímco personál nejvytíženějšího miamského traumacentra prvního stupně zvládá obtížné lékařské situace, mladá doktorka na pohotovosti, Dani Simms, je nečekaně povýšena na vrchní doktorku ve stejné době, kdy se vzpamatovává z provokativního romantického vztahu,” zní zatím stručný soupis děje.

Natáčení mají na starosti producenti Zoe Robyn (The Equalizer) a Carlton Cuse (Ztraceni, Zámek a klíč) takže o drama bude jistě postaráno. Pro první dva díly se do týmu přidá i Kate Dennis (Příběh služebnice, Nemocnice New Amsterdam) a dále Bradley Gardner, Emma Forman a Michael Klick.

Kdy seriál na streamovací platformu dorazí, zatím není známo.

Zdroje: NetflixThe Hollywood Reporter, ČSFD

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.