Na Netflix míří napínavý krimi thriller Odpočívat v pokoji. Dostupný má být pouze pro starší 17 let

Michaela Pašková
Foto: Alan Roskyn / Netflix

Představte si, že byste dostali šanci z minuty na minutu smazat veškeré vaše dluhy. Museli byste ale opustit rodinu, domov a zkrátka všechny, které máte rádi. Hrdina nového argentinského kriminálního thrilleru Odpočívat v pokoji (Rest in peace / Descansar en paz) příležitost chytil za pačesy a zmizel.

Netflix koncem března uvede kriminální thriller Odpočívat v pokoji, který režisér Sebastián Borensztein natočil na motivy stejnojmenné knihy Martina Baintruba. V hlavní roli se představí Joaquín Furriel, z jehož předchozí tvorby se na platformě nachází snímky Rodokmen krve, Syn, Tušení a dramatický kriminální seriál Jeho království. Po jeho boku zazáří Griselda Siciliani, Gabriel Goity a Lali González.

Film pojednává o obyčejném muži, který je nejenom naprosto na mizině, ale zdraví už mu také neslouží. Když se mu jednoho dne naskytne nečekaná příležitost, jak se zbavit dluhů a zajistit svou rodinu, neváhá a chopí se jí. Po mnoha letech strávených pod falešnou identitou mu náhodný objev poskytne neodolatelné pokušení chtít vědět, jak si lidé, které opustil, v jeho nepřítomnosti vedou. Nic však nebude takové, jak očekával.

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT: FILMOVÝ BŘEZEN NA NETFLIXU: POHÁDKA, JAKOU SVĚT NEVIDĚL, SCI-FI NATOČENÉ V ČESKU NEBO REMAKE NEJNAPÍNAVĚJŠÍHO AKČNÍHO THRILLERU VŠECH DOB

Odpočívat v pokoji.
Foto: Alan Roskyn / Netflix

Ze zveřejněného traileru vyplývá, že Sergio dlužil peníze nebezpečnému muži, který pronásledoval jeho dceru a vydíral ho jejími fotografiemi. Když tedy v blízkosti místa, kde se nacházel, došlo k výbuchu, neváhal a zmizel. Mezitím, co se v cizí zemi sbližoval s jinou ženou, jeho dluh byl věřitelem smazán. Nový život, ve kterém ho trápily vzpomínky a výčitky svědomí, byl ukončen videem, v němž jeho dcera říká, že se jí po otci stýská. Snímek si vysloužil rating TV-MA, což znamená, že nikdo mladší sedmnácti let by se na něj neměl dívat.

PSALI JSME TAKÉ: UNIKÁTNÍ KRIMI DRAMA O DETEKTIVOVI, KTERÉMU ZBÝVÁ POUHÝCH 24 HODIN ŽIVOTA, MÍŘÍ NA NETFLIX. UŽ SKLIDILO ÚSPĚCH NA NĚKOLIKA FESTIVALECH

Argentinský kriminální thriller Odpočívat v pokoji Netflix uvede 27. března.


Zdroje: Netflix, Age Rating JuJu, The Global TV Place

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.