Benedict Cumberbatch ve filmu ukázal penis. Získá za něj Oscara?

Foto: Kirsty Griffin / Netflix

Nejednomu divákovi Netflixu, který si pustil film Síla psa (The Power of the Dog) s Benedictem Cumberbatchem, v hlavě utkvěla scéna, v níž je vidět hercův obnažený penis. Na internetu se záběry z této scény staly virálem.

Herec Benedict Cumberbatch se nedávno blýskl v dramatu Síla psa, za který by mohl získat i nominaci na Oscara. Jeho herecký výkon je zde opravdu fantastický a nebylo by tedy divu. Ve filmu ale kromě hereckého talentu ukázal i něco dalšího. V jedné scéně, kde se u jezera potírá bahnem, ho diváci mohou vidět nahého nejen zezadu, ale i zepředu.

Nejeden člověk si jistě hned googlil, zda jde opravdu o tělo (a hlavně penis) Cumberbatche, nebo měl při této obnažené scéně dubléra. Někteří zvrhlíci už stihli „penisovou“ scénu dokonce z filmu vystřihnout ještě před vydáním na Netflixu, a ve formě fotek a gifů s ní zaplavili internet.

Nahota ve filmech je často oceňována. Možná by se ale dalo spíše říct, že jsou za ni častěji oceňovány herečky. Zdá se, že letos jde ale o záležitost, kterou má několik nejlepších mužských hereckých výkonů tohoto roku společnou. Kromě Cumberbatche se nebál své tělo ukázat ani Bradley Cooper v krimi dramatu Ulička přízraků nebo herci Harvey Keitel či Simon Rex.

Více o filmu Síla psa jsme psali zde.

Foto: Netflix

 Zdroje: Film, The Sword, Variety

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.