Adam Sandler vás zve na bat micva. Nebude chybět ani jeho rodina

Foto: Scott Yamano/Netflix

Adam Sandler a Netflix, tohle spojení už trvá nějakou dobu a vzešlo z něj pár zajímavých projektů. Posledním byl film Životní trefa (Hustle), který sklidil úspěch u kritiků i diváků Netflixu. Nyní herec společně se streamovacím gigantem spřádá nové plány.

Adam Sandler se opět spojí s Netflixem pro filmovou adaptaci románu o dospívání You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah (Takže na moje bat micva nejste zváni) od Fiony Rosenbloom z roku 2005. Herec má s bat micva dokonce nedávnou osobní zkušenost. V květnu měla tento židovský náboženský obřad totiž jeho 13letá dcera.

Román sleduje Stacey Friedman, která se připravuje na jednu z nejdůležitějších událostí ve svém mladém životě, kterou je bat micva. Ale před velkým dnem přistihne svou nejlepší kamarádku Lydii Katz, jak se líbá s Andym Goldfarbem. Zrada způsobí, že strnulá Stacey prohlásí větu, která je inspirací k podivnému názvu: „Takže na moje bat micva nejste zváni!“

Sandler a celá jeho rodina, manželka Jackie a dcery Sunny a Sadie, se ve filmu objeví po boku Idiny Menzel, Sarah Sherman a Luise Guzmána. V současné době není známo, jakou postavu bude který člen obsazení hrát.

Film bude režírovat Sammi Cohen, zatímco Alison Peck má na starosti scénář. Producentem filmu je Sandler spolu s výkonným ředitelem Happy Madison Timem Herlihym, Leslie Morgenstein a Elysou Koplovitz Dutton (Alloy Entertainment).

Natáčení začíná letos v létě.

Zdroje: Netflix, Yahoo News, Coming Soon

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.