Průšvihářka Lindsay Lohan točí pro Netflix další film. Půjde o vánoční romanci, nebo spíš vánoční noční můru?

Eva Lenská
Foto: Scott Everett White/Netflix

Bývalá průšvihářka Lindsay Lohan si skutečně nevede zle. Před několika dny totiž vyšlo najevo, že pro Netflix točí už třetí romantickou komedii. Tentokrát potěší zejména milovníky vánočních filmů. Pojďme se tedy zaměřit na to, o čem snímek s názvem Our Little Secret, vlastně bude.

Lindsay Lohan, kterou proslavily filmy Mezi námi děvčaty a Protivný sprostý holky, si svými drogovými skandály málem zničila kariéru. Nyní však už nějaký čas seká latinu a spolupracuje s Netflixem, se kterým měla domluvené dva snímky, Vánoce na spadnutí (Falling for Christmas) a Irish Wish.

Nejspíš se osvědčila, neboť pro streamovací platformu točí už třetí kousek, který se měl původně jmenovat Merry Ex-Mas, nakonec ale dostal název Our Little Secret. Na svědomí ho mají režisér Stephen Herek a scenáristka Hailey DeDominicis. Po boku Lohan v něm uvidíme herečku a muzikálovou zpěvačku Kristin Chenoweth, sympaťáka Iana Hardinga, Chrise Parnella, Jona Rudnitskyho, Tima Meadowse a Katie Baker.

ČTĚTE TAKÉ: NOVÉ JIHOKOREJSKÉ SERIÁLY, KTERÉ MÍŘÍ NA NETFLIX: HISTORICKÉ DRAMA I ROMANTIKA, U KTERÉ ZAPLESÁ NEJEDNO ŽENSKÉ SRDCE

Spíš než o krásný romantický příběh ale půjde o vánoční noční můru. Jen posuďte sami. Dva uražení bývalí partneři Avery (Lohan) a Logan (Harding) jsou nuceni strávit Vánoce pod jednou střechou poté, co zjistí, že jejich současní partneři jsou sourozenci. Rozhodnou se tedy udržet svou minulost v tajnosti, aby se vyhnuli nepříjemným konfrontacím, leč skrývání pravdy se ukáže být těžší, než se zdá. Navíc společně strávený čas znovu zažehne jiskry lásky.

Natáčení probíhá v Atlantě a mělo by trvat až do 19. února. O premiéře vás budeme včas informovat.

Zdroje: Deadlne, What’s on Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.