10 filmů, které jsou nově dostupné na českém Netflixu. Vybere si každý

Foto: Paramount Pictures / TMDB

Netflix během listopadu nezahálí a do své nabídky přidal hned několik novinek i starých dobrých kousků. Podívejte se, na co se nyní můžete podívat s českými titulky nebo dabingem.

Šéfka

(The Boss)

Úspěšné podnikatelce Michelle Darnellové se vždy dařilo realizovat všechny své plány, díky tomu se stala 47. nejbohatší ženou v Americe. Ale ani její štěstí netrvalo věčně. Po usvědčení z finančních podvodů byla nucena jít na čtyři měsíce do vězení a ztratila veškerý majetek. Po propuštění chce ihned navázat na své předchozí podnikatelské úspěchy, jenže někteří lidé tak rychle nezapomínají ani neodpouštějí.

Foto: Universal Pictures

Red Notice

Dwayne Johnson hraje agenta FBI Johna Hartleyho, který jde po krku šikovnému zloději umění Nolanu Boothovi. Ten se snaží získat tři zlatá Kleopatřina vejce. John se ale brzy sám stane podezřelým a okolnosti ho donutí s Nolanem spolupracovat. Do všeho se ale zaplete ještě zlodějka přezdívaná jako Střelkyně. Když se tito tři střetnou, půjde do tuhého.

Přečtěte si také: 10 zajímavostí o filmu Red Notice: Naskenujte si QR kód, který se objeví ve filmu, a uvidíte, co se stane

Foto: Frank Masi/Netflix © 2021

Agent bez minulosti

(The Bourne Identity)

Nedaleko francouzského pobřeží vytáhnou rybáři z moře postřeleného muže. Když se probere, nedokáže říct, kdo je a co se mu stalo. Jediným pojítkem s minulostí je čip s kódem k účtu ve švýcarské bance, který měl implantován pod kůži. Když se uzdraví, vydá se pátrat po své minulosti.

Foto: Universal Pictures

Milostná past

(Love Hard)

Novinářka z LA, Natalie (Nina Dobrev), která má v lásce věčně pech, vyrazí na druhý konec Ameriky za chlápkem jménem Tag, který jí padl do oka na seznamovací aplikaci. Chce ho překvapit na Vánoce. Překvapení ale čeká i ji samotnou. Její vyvolený bude totiž někdo úplně jiný – Tagův kamarád z dětství Josh, který měl do teď v lásce stejnou smůlu, jako ona.

Přečtěte si více: Milostná past: Natalie se vydala za mužem ze seznamovací aplikace. Čekal na ni ale někdo úplně jiný

Foto: Bettina Strauss/Netflix

Croodsovi

(The Croods)

Croodsovi jsou pravěká rodina, která přežívá jen díky pevně stanoveným pravidlům a ochraně taťky Gruga. Tato pravidla sice rodinu chrání, ale zároveň zakazují všechno zajímavé a zábavné. To si aspoň myslí dospívající dcera Iška, která má tendence pořád běhat venku, vzhlížet ke slunci, dělat různé nesmysly a prostě objevovat. Díky tomu se seznámí s mladým chlapcem, který dlouhou dobu přežívá sám a je geniálním vynálezcem. Mladík Išce sdělí, že oblast, kde momentálně žijí, brzy zanikne a všichni by ji měli opustit. Jeho slova se postupně začnou naplňovat a Išce nezbývá, než pokusit se přemluvit svého tvrdohlavého otce k opuštění jeskyně a odchodu pryč. Během putování rodinka čelí všemožným nebezpečím a je tak nucena naučit se přizpůsobovat novinkám.

Foto: Twentieth Century Fox Film Corporation

Spider-Man: Homecoming

Peter Parker se ve snímku Spider-Man: Homecoming začíná více sbližovat se svou nově získanou identitou pavoučího superhrdiny. Nadšený ze svých zážitků s Avengers se vrací domů, kde žije se svou tetou May, pod bedlivým dohledem svého nového učitele Tonyho Starka. Peter se snaží vrátit ke svému běžnému životu, což mu komplikuje touha dokázat, že by Spider-Man mohl konat mnohem větší skutky, než kterých se zatím odvážil. Ale když se objevuje nový padouch Vulture, ocitá se v ohrožení vše, co je pro Petera skutečně důležité.

Foto: Columbia Pictures

Radioaktivita

(Radioactive)

Marie Curie je jednou z nejznámějších vědkyň moderní historie, takže už byl nejvyšší čas, aby se dočkala životopisného filmu, který by uctil její památku. Tento druh filmů si často upravuje skutečnost, aby působil romantičtěji, tragičtěji nebo dramatičtěji. Radioaktivita v tomto ohledu není výjimkou. Marie a Pierre se ve filmu například seznámí mnohem romantičtějším způsobem než ve skutečnosti. Přesto je film v mnoha ohledech pravdivý.

Foto: StudioCanal/Amazon Studios

Mission: Impossible – Ghost Protocol

Bombový útok v Kremlu vrhne na tajnuu vládní organizaci IMF (Impossible Mission Force) podezření z mezinárodního terorismu. Prezident následkem toho vyhlásil tzv. Ghost Protocol a obvinil Ethana Hunta a jeho tým ze spiknutí s cílem rozpoutat jadernou válku. Ve snaze očistit jméno agentury se Ethan rozhodne sestavit nový tým, aby za využití všech kouzel moderní technologie, která mají v zásobě, odhalili pravdu. Tentokrát jsou v tom ale sami a pokud budou zajati, celý svět se ocitne v děsivé noční můře, z níž se nelze probudit.

Mohlo by vás zajímat: TOP 5 akčních filmů z 90. let, ke kterým se rádi vracíme

Foto: Paramount Pictures

Mission: Impossible – Národ grázlů

(Mission: Impossible – Rogue Nation)

Státním úředníkům se poněkud zajídají neortodoxní pracovní metody IMF. Proto ji rozpustí a jejího šéfa Ethana Hunta chtějí hnát k zodpovědnosti. Mezitím se začíná o slovo hlásit mýtická organizace Syndikát, jejímiž členy jsou zběhlí tajní agenti. Jejím cílem je prostřednictvím řízených teroristických útoků zavést trochu jiný světový pořádek. Ačkoliv Hunt nemá pro akci proti Syndikátu oficiální pověření a pohybuje se v ilegalitě, shromáždí své zkušené parťáky a pokusí se tyto profesionální teroristy zastavit.

Foto: Paramount Pictures

Princezna z cukrárny: Zase vyměněná

( The Princess Switch 3: Romancing the Star)

Trilogie Princezna z cukrárny vypráví o Stacy De Novo, cukrářce z Chicaga, a lady Margaret Delacourt, které se rozhodnou vyměnit si role poté, co zjistí, jak moc jsou si podobné. Obě přizpůsobí svůj vzhled a způsoby té druhé, aby oklamaly své okolí. I letos si Vanessa Hudgens střihne trojroli v novém filmu a ztvární královnu Margaret, princeznu Stacy a Margaretinu sestřenici Fionu.

Čtěte také: Robin není myš: Animovaný příběh pro celou rodinu, který vás naladí na Vánoce

Foto: Netflix

Zdroj: Netflix, Falcon, TV Nova, ČSFD

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.
  1. Petr Stoško

    Milostná past je překvapivě dobrá komedie. Já se u filmu popravdě královsky bavil :-D

    1. Marta Kratochvílová

      To jo, bylo to super :)