Lindsay Lohan se v novém filmu pro Netflix vydá hledat lásku do Irska. Její hrdinka bude úplným opakem té z Vánoc na spadnutí

Eva Lenská
Foto: Scott Everett White/Netflix

Dneska jistě potěšíme fanoušky herečky Lindsay Lohan, která si po všech těch drogových a jiných skandálech, znovu buduje kariéru. Netflix jí dal druhou šanci a uzavřel s ní smlouvu na dva filmy. Ten první, Vánoce na spadnutí, vyšel v roce 2022. Druhý snímek s názvem Irish Wish má mít premiéru letos. Prozradíme vám, o čem bude.

Lindsay Lohan a Netflix i tentokrát vsadili na romantiku, která hvězdě Protivných sprostých holek a Mezi námi děvčaty tak sluší. Lásku, vtip a jednu svatbu okoření také tajuplné Irsko a jedno přání. Snímek Irish Wish měl sice vyjít už loni, trpělivost však růže přináší a ty se k romanci hodí. Podle posledních zpráv by se premiéra měla odehrát na Den svatého Patrika 15. března.

Romantickou komedii má stejně jako Vánoce na spadnutí na svědomí režisérka Janeen Damian. Scénář napsala scenáristka Kirsten Hansen, která se podílela na seriálu Domov na pobřeží. O produkci se postarali Motion Picture Corporation of America, Wild Atlantic Pictures a Riviera Films.

ČTĚTE TAKÉ: ALEXANDR VELIKÝ DOBUDE NETFLIX. VELKOLEPÝ SERIÁL O JEDNOM Z NEJVĚTŠÍCH VOJEVŮDCŮ HISTORIE SLIBUJE STRHUJÍCÍ SCÉNY I HISTORICKOU PŘESNOST

Na jaký příběh se můžeme těšit? Když se Maddiina (Lohan) velká láska zasnoubí s její nejlepší kamarádkou, odsune své city stranou, aby jim mohla jít za družičku na svatbě v Irsku. Několik dní předtím, než se má dvojice vzít, si spontánně přeje pravou lásku a doufá, že se probudí coby budoucí nevěsta. Když už se zdá, že se její sen splní, zjistí že její skutečnou spřízněnou duší je někdo zcela jiný.

Pořád družička, nikdy nevěsta, to je pořekadlo, které se Maddie rozhodně nezamlouvá. Naštěstí je Irsko plné kouzel a pohledných mladých mužů. Kdo si zahraje pana božského? Je docela možné, že Ed Speleers nebo Alexander Vlahos, kteří spolu s Elizabeth Tan a Ayeshou Curry doplnili obsazení. Ve filmu uvidíme i Jane Seymour, která se u nás proslavila jako doktorka Quinnová.

Maddie bude úplně jiná než rozmazlená Sierra z Vánoc na spadnutí. „Je to knihomolka. Šprtka, kterou mě bavilo hrát. Ale je to zlatíčko. Je tak trochu naivní, protože její hlava se pořád soustředí na psaní. Je to spíš stydlivá holka,“ popsala ji Lohan v rozhovoru pro Tudum.

Zdroj: What’s on Netflix, Tudum

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.