Obří letecká loupež míří na Netflix. Kevin Hart s hvězdami Papírového domu a Lokiho slibují skvělý zážitek

Michaela Pašková
Zdroje: Netflix

Už za pár dní partička Kevina Harta uskuteční troufalou loupež dvanáct kilometrů nad zemí. Není proto divu, že streamovací platforma na akční komedii V letu (Lift), ve které oblíbený herec ztvární profesionálního zloděje, láká poslední upoutávkou.

V roce 2021 Kevin Hart podepsal s Netflixem smlouvu, ve které se zavázal, že jeho produkční společnost HartBeat natočí exkluzivně pro společnost čtyři filmy. Oblíbený herec se tak nejenom ujal produkce očekávané novinky V letu, ale rovnou si v ní střihne hlavní roli. Do režisérského křesla se posadil F. Gary Gray, který stojí za filmy jakou jsou Osamělý mstitel, Rychle a zběsile 8 a Muži v černém: Globální hrozba.

Přestože je oficiální popis novinky dost stručný, z trailerů lze dobře odvodit děj. Kevin Hart se V letu představí jako Cyrus Whitaker, který se řadí mezi absolutní zlodějskou špičku. Nicméně jemu a jeho kriminálnické partičce hrozí za několik trestných činů vězení. Zachránit je může Whitekarova bývalá přítelkyně Abby, která se mezitím přidala k FBI.

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT: Filmový leden na Netflixu: Nechybí dystopická vize budoucnosti, katastrofický thriller podle skutečnosti nebo loupež letadla

Kevin Hart jako Cyrus Whitaker se svým loupežným týmem a bývalou přítelkyní Gabby v akční komedii V letu.
Foto: Netflix

Mistru zlodějovi předkládá dohodu, kterou nelze odmítnout. Když se mu podaří ukrást pět set milionů dolarů ve zlatě směřujících teroristické buňce, bude jejich rejstřík opět čistý.

V posledním traileru lze vidět, že vyhlášený zloděj, kterého bývala přítelkyně označuje za profesionálního lháře, předloží svému týmu jiný plán. Ukořistit zlato mu přijde málo, a tak se rozhodne ukrást celé letadlo přímo z oblohy. Přestože se jeho partičce plán nelíbí, mají jedenáct dní na to, aby ho uskutečnili.

PSALI JSME TAKÉ: Největší propadáky, které v roce 2023 vyšly na Netflixu: Dva jsou dokonce z Česka a jeden má na ČSFD katastrofálních 6 %

Role Hartovy bývalky Abby se ujala herečka známá ze seriálu Loki Gugu Mbatha-Raw. Členy zlodějského týmu ztvární Do Vincent D’Onofrio, Úrsula Corberó, Billy Magnussen a Kim Yoon-ji.

Úrsula Corberó je pro loupežné projekty jako stvořená. Proslavila se rolí Tokio v kriminálním hitu Papírový dům. Herečka pro ScreenRant uvedla, že jakmile si přečetla scénář a viděla, že její postava je pilotka, měla okamžitě jasno. Protože v posledních letech hrála několik drsňaček, ráda by v tom pokračovala. Líbí se jí, že její postava je nejenom mocnou ženou, ale zároveň citlivou a lidskou bytostí.

Akční komedie V letu vstoupí na Netflix 12. ledna.

Zdroje: Netflix, ScreenRant

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.