Akční biják 60 minut se řítí na Netflix. Upoutávka láká na pořádné bitky, kde se ranami rozhodně nešetří

Michaela Pašková
Foto: Reiner Bajo/Netflix

Není nic lepšího než začít rok pořádným akčním bijákem, čehož si je Netflix moc dobře vědom. V nadcházející novince 60 minut (Sixty Minutes) si přijdou na své milovníci bojových umění a dámy se snadno zamilují do představitele hlavní postavy.

60 minut neboli očekávaný snímek z produkce Netflix Original, který se bude točit okolo bojových umění, uvede streamovací gigant už příští měsíc. Za režií akční novinky stojí Oliver Kienle, jenž se rovněž společně s Philipem Kochem podílel na scénáři.

O čem 60 minut bude? Octavio, bojovník MMA, má pouhou jednu hodinu na to, aby viděl svou dceru v den jejích narozenin, jinak riskuje, že navždy přijde o opatrovnictví. Jeho jedinou šancí, jak to stihnout, je vynechat důležitý zápas v ringu, čímž si vytvoří pořádně nebezpečné nepřátelé. S přibývající vteřinami a minutami je Octavio tlačen k hranicím svých možností.

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT: DRSNÉ KRIMINÁLNÍ DRAMA VYCHÁZEJÍCÍ ZE SKUTEČNÉHO PŘÍBĚHU MÍŘÍ NA NETFLIX. PO JEHO ZHLÉDNUTÍ SE VÁM BUDE SVÍRAT KUDLA V KAPSE

Octavia ztvární herec a zpěvák Emilio Sakraya, kterého můžete znát z dramatického seriálu 4 bloky nebo akčního sci-fi Evropské kmeny. Po jeho boku zazáří mezinárodně uznávaná kaskadérka Marie Mouroum. Obsazení dále doplňují Dennis Mojen, jenž se ve filmu představí jako Octaviův nejlepší přítel a manažer, a Paul Wollin, Florian Schmidtke, Aristo Luis a Morik Heydo.

Dle krátké upoutávky můžeme vidět, že jako ve správném akčním filmu nebude v novince nouze o strhující scény, ve kterých se postavy zapotí a schytají pár ran. I když to spíše vypadá na pořádnou kopanou. Na své si přijdou i dámy, protože na představitele Octavia je opravdu radost pohledět.

PSALI JSME TAKÉ: FILMOVÝ PROSINEC NA NETFLIXU: MONUMENTÁLNÍ SCI-FI DÍLO, KTERÉ VZNIKALO DESETILETÍ NEBO APOKALYPTICKÝ THRILLER S JULIÍ ROBERTS

Akční film 60 minut vstoupí na Netflix 19. ledna.


Zdroje: What‘s on Netflix, About Netflix, The Economic Times

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.