Oblíbená herečka a komediantka Amy Schumer si zahraje v nové komedii, kde bude předstírat těhotenství

Kamila Bartošová
Foto: Marcus Price/Netflix

Netflix chystá novou komedii Kinda Pregnant ve spolupráci s Happy Madison Productions. Hlavní roli ztvární jedinečná herečka a komediantka Amy Schumer a bude se podílet i na tvorbě filmu s dalšími úspěšnými producenty.

Nová komedie Kinda Pregnant, kterou napsala Julie Paiva, vypráví příběh o ženě jménem Lainy (Amy Schumer). Lainy žárlí na svou těhotnou nejlepší kamarádku, a tak se rozhodne, že začne nosit falešné těhotenské břicho. Všechno se však zkomplikuje v momentě, kdy narazí na muže svých snů.

TAKÉ JSME PSALI: APLIKACI KINOBOX BY MĚL MÍT V TELEFONU KAŽDÝ FILMOVÝ FANOUŠEK

Po nedávno vydané romantické komedii Tchán s tchyní jsou psanci (The Out-laws), se i této nově očekávané komedie ujme režisér Tyler Spindel. Kromě Amy Schumer se na produkci filmu budou podílet také Adam Sandler, Tim Herlihy, Judit Maull, Kevin Grady, Eli Thomas za Happy Madison a Molly Sims za Something Happy Productions společně s výkonnými producenty Barrym Bernardim, Michaelem D Robinsem a Kevinem Kanem.

Amy Schumer, vítězka cen Emmy a kandidátka na Zlatý glóbus, se nejvíce proslavila hlavní rolí ve filmech Vykolejená (Trainwreck), Jsem božská (I Feel Pretty) a mnoha dalších. Na Netflixu má nyní řadu stand-up komediálních pořadů, u kterých se ne jen zasmějete, ale získáte i životní rady ve všech směrech.

Zatím nejsou známy informace o tom, na kdy se plánuje premiéra tohoto filmu, ale určitě se máme na co těšit.

MŮŽE VÁS TAKÉ ZAJÍMAT: OŽEHAVÉ TÉMA DUŠEVNÍCH PORUCH: TOP 5 FILMŮ NA NETFLIXU, KTERÉ UKAZUJÍ, JAK OBTÍŽNÝ MŮŽE BÝT ŽIVOT S PSYCHICKÝM ONEMOCNĚNÍM

Zdroje: Deadline

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.