Enola Holmes se vrací. I ve třetím díle ztvární sestru slavného detektiva Millie Bobby Brown

Kamila Bartošová
Foto: Alex Bailey/Netflix

Sestra známého detektiva Sherlocka Holmese, Enola Holmes, bude mít pokračování. Hlavní roli si samozřejmě nezahraje nikdo jiný, než talentovaná herečka Millie Bobby Brown, která Enolu Holmes ztvárnila i v prvních dvou dílech.

Předseda společnosti Netflix Films Scott Stuber prozradil, že třetí díl záhadného filmu Enola Holmes je již v procesu. Uvedl, že je velmi hrdý na domácí hvězdu Millie Bobby Brown a je nadšený, že s touto skvělou herečkou může pokračovat ve vyprávění příběhu Enoly Holmes.

„Víte, ona je pro nás skvělou domácí hvězdou. Samozřejmě, Stranger Things hrají obrovskou roli a sledujeme ji, jak se herecky vyvíjí. Na jaře s ní připravujeme film Damsel od Juana Carlose Fresnadilla, ze kterého jsem opravdu nadšený, říká Scott Stuber pro Collider a pokračuje: Warner Bros. samozřejmě odvedlo neuvěřitelnou práci s Downeym a Jude Lawem, takže představa, že bychom svět Holmese mohli rozšířit i o ni, je velice vzrušující. Abychom uspěli, opět pracujeme na scénáři a toužím zrealizovat ještě jeden díly.”

PSALI JSME TAKÉ: KEVIN HART A HVĚZDY LOKIHO A PAPÍROVÉHO DOMU PLÁNUJÍ ODVÁŽNOU LOUPEŽ VE VZDUCHU. TRAILER SLIBUJE PARÁDNÍ PODÍVANOU

Příběh třetího dílu ještě oficiálně neznáme, ale můžeme předpokládat, že naváže na díl druhý. Ten skončil tím, že si Enola otevřela vlastní detektivní kancelář v Londýně a s Tewksburym si konečně vyznali lásku. Její starší bratr, slavný Sherlock Holmes, kterého ztvárnil populární herec Henry Cavil, má nového spolubydlícího, doktora Johna Watsona. Sherlockův největší nepřítel Moriarty utekl z policejní vazby a je nyní na svobodě. Enole a Sherlockovi stále zbývá překonat nástrahy a vyřešit mnoho záhad, takže se máme určitě na co těšit.

„Ráda bych byla součástí dalšího dílu. Ráda bych ji viděla, jak řeší další případy, je vystavena nátlaku a jak se dostává do šílených situací, kvůli kterým se opět cítí zranitelná. Naprosto ráda bych na ní zase pracovala,” vyjádřila se k porkačování už dříve Millie Bobby Brown v rozhovoru pro Screen Rant.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: 5 ČESKÝCH FILMOVÝCH NOVINEK, NA KTERÉ MŮŽETE ZAJÍT DO KINA: ADEPT NA OSCARA, KOMEDIE ROKU I SKUTEČNÝ PŘÍBĚH ŽENY POLEPTANÉ KYSELINOU

Datum vydání třetího filmu Enola Holmes zatím neznáme. Čekání si však můžete zkrátit zhlédnutím prvních dvou úspěšných dílů na Netflixu.

Zdroje: Collider, CBR

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.