Uvězněna ve vlastním těle: Na Netflix se řítí psychologický thriller, ve kterém nic není tak, jak se na první pohled zdá

Michaela Pašková
Foto: Netflix

Na světě není moc osob, které by zbožňovaly svou tchyni a ona naopak je. Když je navíc novomanželka nešťastná, může být vážně zle. Právě tímhle problémem se bude zabývat nový snímek Uvězněna ve vlastním těle (Locked In).

Režie nového psychologického thrilleru Uvězněna ve vlastním těle se ujala Nour Wazzi, která již pro Netflix pracovala na sci-fi seriálu Poslední autobus. Režisérka mimo jiné také stojí za snímkem Habibti, který na filmovém festivalu Golden Lion získal hned několik ocenění a ceny sklízel také na festivalech v Mexiku, Kanadě a Kypru.

Pod scénářem novinky je podepsán scenárista Rowan Joffe, který je známý svou prací na britském televizním kriminálním dramatu Šerifská hvězda a thrilleru Tři vteřiny z roku 2019.

Dle Netflixu bude psychologický thriller Uvězněna ve vlastním těle sledovat Linu, která se postaví proti zdánlivě křehké, zraněné tchyni Katherine. Aféra však zavede mladou ženu na cestu plnou tajemství, zrady a dokonce i vraždy. Aby toho nebylo málo, odhalí tajemství, které ji může zničit. Otázkou však je, kdo je tady obětí, Lina nebo Katherine?

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT: Tichá dohoda: Žena se rozhodla vypátrat matku, která ji v dětství opustila. Mezitím však odhalí děsivou pravdu

V roli Katherine se divákům představí Famke Janssen neboli Jean Grey z filmové série X-Men. Již dříve hrála ve dvou seriálech z produkce Netflixu, Hemlock Grove a Když nás vidí, který aktuálně na Česko-Slovenské filmové databázi v hodnocení dosahuje krásných 84 %. Herečka Rose Williams, která jako Caterina Sforza Riario zářila v hitu Medicejové, v thrilleru vystoupí jako Lina. Součástí hereckého obsazení jsou dále Alex Hassell, Finn Cole a Anna Friel.

PSALI JSME TAKÉ: Emocionálně to nejsilnější, co jsem kdy viděl, hodnotí diváci seriál, který se řítí na Netflix. Na Emmy posbíral 53 nominací

V upoutávce můžeme vidět Katherine ležet v nemocnici, kam byla převezena poté, co ji zřejmě někdo úmyslně přejel autem. Lina se začne mladé zdravotní sestry vyptávat na svou tchyni a syndrom uzamčení, kterým zřejmě trpí. Sestřička jí sdělí, že je připravena všemu přijít na kloub a je odhodlána Katherinino vnitřní já osvobodit. Následuje série záběrů, ve kterých je Katherine na první pohled vylíčena jako potvora. Nicméně to vypadá, že za její nehodou stojí právě Lina.

Snímek Uvězněna ve vlastním těle Netflix uvede 1. listopadu.


Zdroje: Netflix, What’s on Netflix, Deadline

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.