Brad Pitt se chystá na postapokalyptické dobrodružství ve stylu Šíleného Maxe. Film Netflixu slibuje napětí i akci

Foto: Paramount Pictures/Jaap Buitendijk

Brad Pitt se chystá na Netflix. Podle Giant Freakin Robot ho čeká postapokalyptické dobrodružství ve filmu Desolation Run, který bude řídit režisér a spoluscenárista War Machine David Michôd.

Desolation Run se odehrává v postapokalyptickém světě, kde se osamělý poutník Ryan Creed, jehož role se ujal právě Brad Pitt, spojí s mazaným mechanikem Elarou, aby unikli z brutální pouštní pustiny ovládané nelítostnými vojevůdci. I když víme, že Pitt bude hrát hlavní roli, zatím není známo, kdo se k němu připojí jako jeho parťák Elara, nebo kdo bude hrát válečníky, kterým spolu budou muset čelit.

ČTĚTE TAKÉ: Recenze: Sci-fi thriller V ráji má děsivý koncept, působivý futuristický svět a rozhodně není procházkou růžovým sadem

Postapokalyptickém dobrodružství, slibuje, že zaujme publikum svou intenzivní akcí, emocionální hloubku a napínavým příběhem. Důraz bude kromě přežití také na přátelství a boj za svobodu ve světě, který se zvrhl.

Zdá se, že Desolation Run je připraven přidat se k ikonickým postapokalyptickým filmům, jako jsou série Šílený Max, Vodní svět nebo Kniha přežití.

TAKÉ JSME PSALI: Výkonný producent Zaklínače nevydržel negativní názory diváků. Za změny v ději podle něj můžou Američané a mladí lidé

Pro Brada Pitta to není poprvé, co zabrousí do postapokalyptického žánru. Ve filmu World War Z z roku 2013 bloudil světem na pokraji kolapsu kvůli pandemii zombie. Desolation Run má však jiný přístup a ponoří diváky do světa, kde se společnost už dávno rozpadla a zůstaly po ní jen zbytky.

Zdroje: Giant Freakin Robot, Small Screen, Netflix Junkie

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.