Netflix nabídne smyslnou komedii plnou svádění, erotiky, sexuálních experimentů a orgasmů

Eva Lenská
Foto: Jurre Rompa / Netflix

Léto letos není dost žhavé. Tudíž je třeba mít horko alespoň v ložnici. Nová smyslná romantická komedie Happy Ending nám přinese dostatek sexuálních experimentů a pořádně zacloumá jedním vztahem. Pokud chcete vyzkoušet trojku, raději se předem podívejte, kam až to může vést.

Luna (Gaite Jansen) a Mink (Martijn Lakemeier) jsou sympatický pár, který slaví roční výročí společného života. Mink neví, že Luna od začátku jejich vztahu předstírá orgasmy, a Luna to tají už tak hrozně dlouho, že se neodvažuje s ním o tom najednou mluvit.

Když její nejlepší kamarádky, které o jejím problému vědí, na Lunu naléhají, aby s Minkem vyzkoušela v ložnici nové věci, navrhne mu Luna vzrušující nápad: trojku. Následující večer s ekologickou aktivistkou Eve (Joy Delima) převrátí Lunin život naruby.

ČTĚTE TAKÉ: Diváci jsou naprosto zděšeni z nové reality show. Je zvrácená a může způsobit emocionální trauma, myslí si

Podle upoutávky bude tato smyslná komedie plná svádění, erotiky, sexuálních experimentů a orgasmů. Pravých i předstíraných. Otázkou je, zda vztah Luny a Minka po přizvání Eve do ložnice vydrží. Nové věci mohou být riskantní. A když jde o sex, tak o to víc!

Film o délce 93 minut má na svědomí herečka, scenáristka a režisérka Joosje Duk, jejíž scénár vyhrál v roce 2021 soutěž New Voices. O produkci se postarali Max de Wolf, Frans van Gestel, Laurette Schillings a Arnold Heslenfeld.

Romantická komedie o trojce a orgasmech bude mít na Netflixu premiéru 1. září i s českým dabingem.

Zdroj: Deadline, Netflix, The euro tv place

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.