Když ztráta kufru zavání nevěrou: Netflix vydal romantický film o vášni a věrnosti, který není jen předvídatelnou romantickou komedií

Eva Lenská
Foto: Netflix

Netflix patrně ví, co je romantika, vášeň i možná nevěra. Přibližuje nám to v tureckém romantickém filmu Istanbul, poslední výzva (Last Call for Istanbul), který ukáže, že člověk může propadnout zakázané touze i kvůli obyčejnému ztracenému kufru.

Mehmet (Kivanç Tatlitug) a Serin (Beren Saat) se potkají na mezinárodním letišti JFK. Ani jeden není volný. On má manželku a ona manžela, nicméně pokušení číhá všude. Jejich cesty se nečekaně zkříží, když Serinino zavazadlo omylem vyzvedne jiný cestující.

To, co začíná jako pouhé hledání ztraceného kufru, se během jedné nezapomenutelné noci v New Yorku stane příběhem o lásce, druhé šanci a věrnosti. Skutečnost, že obě postavy jsou zadané, dodává zajímavý prvek filmu, který by jinak mohl být poměrně předvídatelnou romantickou komedií.

ČTĚTE TAKÉ: SMRT MATKY HO PSYCHICKY POZNAMENALA A NENÁVIDÍ PAPARAZZI. PŘES TO, ŽE SERIÁL KORUNA SLEDOVAL, POSLEDNÍ ŘADU SI PRINC HARRY NEPUSTÍ

Podle Netflixu můžeme očekávat hodně napětí, hodně nezvladatelné touhy a dost možná i hodně nesouhlasu, když hlavní hrdinové budou zápasit s pocity vzájemné přitažlivosti i loajality ke svým partnerům. Dokážou odolat a vrátit se domů k rodinám, nebo je ovládne spalující vášeň?

Snímek o délce 91 minut mají na svědomí režisér Gonenc Uyanik a scenáristka Nuran Evren Sit. Kivanç Tatlitug a Beren Saat si spolu zahráli již v romantickém seriálu Zakázaná láska (Aşk-ı Memnu), který znají z televize i čeští a slovenští diváci. Doufejme tedy, že fakt, že se znají, napomůže jiskřivé chemii, bez níž se žádný pořádný romantický kousek neobejde.

Turecký snímek Istanbul, poslední výzva je na Netflixu dostupný od 24. listopadu.

Zdroj: Wha’s on Netflix, Techradar, Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.