Jackie Chan bude v 69 letech řádit na Netflixu v nové verzi Křižovatky smrti. O automobilové honičky ani pěstní souboje nebude nouze

Foto: XYZ Films/Netflix

Na Netflixu není o akční pecky nouze a nyní přichází další. V červenci streamovací platforma nabídne úplnou filmovou novinku Snafu: V háji jako obvykle (Hidden Strike) v hlavních rolích s Jackie Chanem a Johnem Cenou.

Jackie Chan a John Cena v roli elitních vojáků, kteří musí doprovodit skupinu civilistů přes notoricky známou bagdádskou dálnici smrti, dorazí na Netflix už 28. července. Celovečerní akční snímek režíroval Scott Waugh, kterému rozhodně nejsou akční snímky cizí. Pracoval totiž například na Need for Speed ​​nebo Povinnost a čest (Act of Valor).

Chan hraje Luo Fenga, vojenského důstojníka, který se stal soukromým bezpečnostním dodavatelem. Ve filmu spojuje své síly s bývalým námořníkem Chrisem Van Hornem (Cena) poté, co zjišťuje, že útok na čínskou ropnou rafinerii je součástí většího plánu krádeže ropy.

TAKÉ JSME PSALI: Ženská verze Mission: Impossible je tady. Trailer nového špionážního thrilleru Netflixu je plný epických akčních scén

Akční kousek Snafu: V háji jako obvykle byl natočen v západní Číně a o hlavní roli v něm se původně ucházel Sylvester Stallone. Nakonec dostal roli po boku Jackieho Chana ale John Cena a určitě se to vyplatilo.

Stejně jako třeba v Křižovatce smrti spolu tihle dva nevykročí na začátku tou správnou nohou a jejich vztah se bude v průběhu filmu vyvíjet. Společný nepřítel je přiměje k navázání nepravděpodobného partnerství. Ukázky jejich týmové práce a interakce jsou nakonec podle většiny dostupných recenzí tím nejlepším, co ve filmu uvidíme a chemie mezi oběma herci je perfektní.

TAKÉ BY VÁS MOHLO ZAJÍMAT: 5 skvělých seriálů na Netflixu pro milovníky politiky, tajných agentů a akčních scén

Film neurazí, ale ani příliš nenadchne. Vezměte si colu a popcorn a prostě si ho užijte takový, jaký je. Jackie Chan si tu každopádně opět užije pár groteskních akrobatických kousků. Akční scény kombinují automobilové honičky, pěstní souboje i přestřelky.

Akční snímek se špetkou humoru, ve kterém byste Jackiemu Chanovi ani náhodou nehádali přicházející sedmdesátku, nyní zamíří přímo na Netflix, ačkoliv není film označován jako Netflix Original.

Přidání filmu rozšiřuje rostoucí partnerství Netflixu se společností XYZ Films, která v posledních několika letech licencovala a produkovala filmy výhradně pro Netflix. Mezi předchozí tituly od této společnosti patří Blackout, Jen na skok, Utajený pasažér nebo populární španělský horor Díra.

Projekt byl poprvé oznámen v roce 2018 a původně byl označován jako Project X nebo SNAFU.

Zdroje: Trailer, The Economic Times, Netflix, Coming Soon, IMDB

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.