Netflix po tragickém osudu ponorky Titan, která mířila k vraku Titanicu, znovu uvede kultovní filmový hit

Eva Pospíchalová
Foto: Paramount

Od tragické události ponorky Titan, která s milionáři na palubě mířila k vraku Titanicu, neuběhl ještě ani týden a hit My Hear Will Go On od Céline Dion a legendární film Titanic režiséra Jamese Camerona se po letech znovu těší popularitě. Oscarový příběh si můžeme připomenout i na Netflixu, kam se vrací na začátku letních prázdnin.

Filmový hit Titanic z roku 1997 s mladým Leonardem DiCapriem a Kate Winslet v hlavních rolích se na Netflix vrátí už 1. července. Snímek vypráví milostný příběh odehrávající se na legendární výletní lodi, která narazila do ledovce a potopila se. Tento tragický příběh jistě není třeba podrobněji popisovat, protože ho dobře zná většina diváků. Neštěstí, které se s Titanicem pojí, se do jisté míry opakovalo i před pár dny, kdy se vraky lodi vydala prozkoumat posádka ponorky Titan.

ČTĚTE TAKÉ: Nejúspěšnější dokument Netflixu je zpět: Nová řada série Naše Planeta ukazuje, že život v pohybu je nezbytný pro přežití

Zprávy o ztracené ponorce ihned zaplnily zahraniční i tuzemská média, zatímco se ji záchranáři marně snažili najít. Po několikadenním pátrání se našly jen trosky. Atlantik i tentokrát přinesl smůlu.

Ikonická píseň My Heart Will Go On k filmu Jamese Camerona od Céline Dion se kvůli incidentu po letech opět dostala na žebříčky hitparád. Vypadá to tedy, že i samotný kultovní snímek si mnoho lidí ve světě bude chtít znovu pustit. Na to ostatně sází Netflix.

Devadesátkový filmový hit si budeme moct na Netflixu naladit už příští týden. Ať máte na kauzu s ponorkou Titan jakýkoliv názor, budete mít možnost opět prožít dojemný příběh milenců Jacka a Rose na největší lodi, jaká kdy byla postavena.

Zdroje: Popculture, Netflix, BBC, The Sun

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.