Svatbu syna ministra spravedlnosti se na Netflixu pokusí překazit v ujeté polské komedii Pusu, pusu!

Eva Lenská
Foto: Kino Świat

Originálních bláznivých komedií není nikdy dost. Točí se všude na světě a my se tentokrát s Netflixem vydáme k sousedům do Polska. Rozverný snímek Pusu, pusu! (Gorzko, gorzko!) slibuje spoustu svatebního veselí, romantického svádění i ujetých nápadů. A má také za cíl pořádně polechtat vaše bránice.

Náhodné setkání s krásnou cizinkou obrátí život Tomka (Mateusz Kosciukiewicz), který je esem jedné reklamní agentury, vzhůru nohama. Místo podpisu lukrativní smlouvy přijde ze dne na den o všechno. O práci, byt i luxusní auto. Tváří v tvář bezvýchodné situaci se přestěhuje ke svému bratrovi Jankovi (Rafal Zawierucha), samotáři a počítačovému maniakovi, jenž je zamilovaný do květinářky Kláry (Agnieszka Wiedlocha).

Nenapravitelný sukničkář Tomek navrhne bratrovi dohodu. Pomůže mu v oblasti svádění a dobývání, pokud najde onu okouzlující cizinku. Stačí ale trocha hackerských kouzel a dívku se podaří najít. Jmenuje se Ola (Zofia Domalik), která se přesně za dva týdny vdává za syna ministra spravedlnosti. Času není nazbyt, ale Tomek neváhá a vstupuje do hry.

ČTĚTE TAKÉ: Nová komedie Netflixu polechtá vaše bránice. Hlavní hrdince změní život obyčejný šampón

S využitím veškerého svého šarmu se vetře do přízně ženy ministra (Edyta Olszówka) a nabídne jí, že natočí film o přípravách svatby jejího syna. Ve skutečnosti má však jediný cíl, a to svést a získat Olino srdce. A nebude to mít jednoduché, protože svatba, o kterou jde, je akcí, jaké není rovno. Zahrnuje hostinu na zámku, tisíce hostů včetně prezidenta, celebrity i VIP osobnosti a ohňostroj, jenž ozáří celou Varšavu. Prostě největší polská svatba.

MOHLO BY SE VÁM LÍBIT: Zpěv srdce: Turecká komedie o kočovném muzikantovi, který musí zachránit život zavržené nevěstě

Bláznivou komedii Pusu, pusu! (Gorzko, gorzko!) natočil režisér Tomasz Konecki, který má na svědomí například úspěšnou komedii Testosteron. Scénář napsal Andrzej Gołda a natáčení probíhalo v Polsku, především v Kujavsko-pomořském vojvodství a ve městě Wloclawek. Snímek je dlouhý 120 minut a v Polsku měl premiéru loni v listopadu.

Komedie Pusu, pusu! o největší polské svatbě, která bude ke zhlédnutí i s českým dabingem, se na Netflixu objeví 26. dubna.

Zdroj: Interia film, IMDb

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.