Zranitelná srdce: Ctižádostivá zpěvačka a mariňák uzavřou manželství z rozumu, aby si mohli splnit své sny

Eva Lenská
Foto: Mark Fellman/Netflix

Láska a léto patří dohromady, a tak Netflix přichází s dalším romantickým kouskem. Tentokrát se zaměříme na jedno manželství z rozumu a dva mladé lidi, kteří se perou s překážkami, co jim komplikují cestu k dosažení toho, po čem touží jejich srdce. 

Romantický snímek Zranitelná srdce (Purple Hearts) natočila americká režisérka Elizabeth Allen Rosenbaum, která má na svědomí i seriál z krasobruslařského prostředí Na tenkém ledě. Jako předloha posloužila kniha od Tessy Wakefield, která vyšla v roce 2017.

Foto: Netflix

Už jste slyšeli, že protiklady se přitahují? Cassie Salazar (Sofia Carson) a Luke Morrow (Nicholas Galitzine) nemohou být odlišnější. Cassie pracuje po nocích v jednom baru v Austinu, aby si našetřila nějaké peníze a mohla se stát zpěvačkou a skladatelkou písní. Bohužel trpí cukrovkou, a tak většina peněz, které vydělá, padne na účty za léčbu v nemocnici.

Luke je pohledný mariňák, jemuž vyhovuje disciplinovaný způsob života v armádě. Náhodné setkání s Cassií mu změní život. Uzavře s ní manželství z rozumu, aniž by prozradil, proč jí chce pomáhat. Ačkoli se oba snaží před svými rodinami a světem tvářit jako pár, hra na přetvářku moc nefunguje. Začnou se totiž do sebe zamilovávat a jejich manželství se navzdory všem rozdílům stává skutečným.

Foto: Hopper Stone/Netflix

Herečka Sofia Carson se na filmu podílela i jako výkonná producentka a všechny písně, které se ve snímku objeví, složila a nazpívala sama. Lukea měl původně hrát Charles Melton, ale v srpnu 2021, těsně před začátkem natáčení, vyšlo najevo, že roli získal Nicholas Galitzine.

Snímek Zranitelná srdce si na Netflixu budete moci pustit 29. července.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.