Nová komedie Netflixu polechtá vaše bránice. Hlavní hrdince změní život obyčejný šampón

Eva Lenská
Foto: Netflix

Na Netflix míří turecká předělávka snímku Aaahh Belinda z roku 1986. Verze z dnešní doby dostala název Ó, Belinda (Oh, Belinda) a hraje v ní populární turecká herečka Neslihan Atagül Doğulu. A o co v této bláznivé komedii půjde? O jeden na pohled obyčejný, ale přitom neobyčejný šampon. Ten hlavní hrdince změní celý život.

Půvabná herečka Dilara (Neslihan Atagül Doğulu) točí reklamu na šampon Belinda. Snaží se vžít do své role a předstírá, že je Handan, vymyšlená postava se záplavou krásných vlasů. Hezky si je myje, usmívá se do kamery a najednou se stane něco šíleného! Dilara se přenese do skutečné koupelny své smyšlené postavy.

Coby Handan vyjde z koupelny, uvědomí si, že štáb zmizel a ona se ocitla v cizím domě. A co je nejhorší? Za manžela má úplného pitomce Necatiho (Necip Memili), který se diví, proč jeho drahá polovička tak vyvádí a nechápe, proč ji nikdo nepoznává. Prostě hotová noční můra! Jenže jak z ní ven?

Foto: Netflix

Dilara je zoufalá. Nevěří jí ani její lékař. Nakonec se pokusí zrušit mystické působení šamponu Belinda tím, že si jím znovu umyje vlasy, ale má smůlu. Všichni okolo si spokojeně žijí své životy, jen ona se stále upíná na to, že přijde celé té záhadě na kloub a vrátí se zpět.

Herečka Neslihan Atagül Doğulu je známá díky seriálu Kara Sevda (Nekonečná láska), který jako jediný turecký seriál získal cenu Emmy a vysílal se i na Slovensku. Dále si v komedii o podivuhodném šamponu zahráli Serkan Çayoğlu, Necip Memili, Meral Çetinkaya, Beril Pozam, Efe Tunçer a Gamze Karaduman. Film o délce 97 minut režíroval Deniz Yorulmazer podle scénáře Hakana Bonoma.

Bláznivou komedii Ó, Belinda si budete moci pustit na Netflixu 7. dubna.

Zdroj: Leisure byte, IMDb

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.