Thajský snímek o šíleně zamotané lásce a nepřejícném osudu potěší všechny romantické duše

Eva Lenská
Foto: gdh 559

Už se vám někdy stalo, že jste toužili po lásce nějakého člověka, ale on už byly zadaný? A pak jste si někoho našli vy a on byl jako naschvál najednou volný? Přesně takhle si osud zahrává s hlavními hrdiny thajské romantické komedie OMG! Oh My Girl, kterou nám brzy přinese Netflix.

Když se do někoho bezhlavě zamiluješ a chceš se mu vyznat ze svých citů, je to zatraceně trapné. To si Guy (Wongravee Nateetorn) vždycky myslel, než potkal June (Plearnpichaya Komalarajun), dívku, kvůli které chtěl najednou vyslovit všechna slova a odhalit jí své city. Jeho nejlepší kamarád ho však předběhl! Každopádně tím život nekončí. Guy může počkat. Zatímco je nezadaný, June s někým chodí. A když June ukončí svůj vztah, Guy už shodou okolností chodí s jinou. A jakmile se se svou dívkou rozejde, June má nový vztah… A tak to jde pořád dokola!

Během let spolu dvojice ale ztratí kontakt. Guy si myslí, že už se s nešťastnou láskou vyrovnal, a jde dál. Ale poté, co na June znovu narazí, si uvědomí, že se celou dobu pohyboval v kruhu. Aby toho nebylo málo, June momentálně randí s Petem, super milým klukem. Jako by si s nimi osud neustále pohrával a nedal jim šanci být spolu.

Guy se nakonec rozhodne, že už nebude sedět v koutě a nenechá se trápit zlomyslným osudem. Řekne si: „No a co! Kašli na společenské normy. Vždycky jsme byli ve špatný čas na špatném místě. A co z toho? Nic se nezmění, dokud s tím něco neuděláme!“

Dají se Guy a June nakonec dohromady a budou spolu šťastní? To se dozvíte, když se podíváte na snímek, který natočil režisér Pong Thitipong Kerdtongtawee podle scénáře Gima Thanarama Prameboona.

Thajský romantický film OMG! Oh My Girl bude na Netflixu už 16. února.

Zdroj: gdh 559, Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.