Hvězda Upířích deníků má hlavní roli v nové romantické komedii. Na Netflixu bude od září i s českým dabingem

Eva Lenská
Foto: Riccardo Ghilardi/Netflix

Co se škádlívá, to se rádo mívá! Zdá se, že právě toto známé rčení bude sedět na nový romantický film Láska ve vile, který nám v brzké době nadělí Netflix. Snímek o lásce v italské Veroně jistě potěší všechny fanoušky herečky a zpěvačky Kat Graham, která je známá díky populárním Upířím deníkům.

Romantickou komedii Láska ve vile (Love in the Villa) napsal i režíroval americký režisér Mark Steven Johnson, který má na svědomí snímky Daredevil a Rande v Římě. Itálie se mu zjevně zamlouvá, neboť i tento film se odehrává ve slunné a pizzou provoněné zemi.

Foto: Riccardo Ghilardi/Netflix

Milovnice Shakespeara, která se navíc jmenuje Julie (Kat Graham), plánuje romantickou dovolenou v italské Veroně. Její přítel ji však místo žádosti o ruku odkopne, a tak se na cestu vydává sama. Na místě ke svému zděšení zjistí, že vila, kterou si zarezervovala, není prázdná. Obývá ji cynický, leč velmi pohledný Brit Charlie (Tom Hopper).

Umíněná Julie nehodlá sbalit kufry a dovolenou vzdát. Nastěhuje se do vily a bojuje o prostor i soukromí. Ani Charlie nehodlá ustoupit, a tak nakonec dělají všechno pro to, aby si navzájem ztrpčovali život a donutili toho druhého k odjezdu. Jenže jak už to bývá, brzy mezi nimi přeskočí jiskra.

Mark Steven Johnson během rozhovoru pro What’s on Netflix o filmu řekl: „V současné době lidé více než kdy jindy potřebují ve svém životě trochu lásky a smíchu. Zdá se, že v dnešní době jsou všichni tak nějak rozpolcení. Ale nakonec chtějí totéž milovat a být milováni. A právě o tom jsou filmy jako Láska ve vile.“

Na Lásku ve vile se budete moci podívat 1. září. Netflix film uvede s českým dabingem i titulky.

Zdroj: What’s on Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.