Podvodník z Tinderu ženy obral o miliony. Spojily se, aby se mu pomstily

Foto: Netflix

V době covidové je téměř nadlidský úkol se s někým seznámit jinak, než přes internet. A proto se spousta žen i mužů odhodlali dát šanci aplikacím jako Tinder nebo Bumble. Je dobré se však mít na pozoru a nenechat se ošálit.

Seznamovací aplikace mohou být pořádně nebezpečné. A co je horší, nikdy si opravdu nemůžete být jisti, s kým máte tu čest. Jenomže vidět na prvním rande po protějšku občanku je poměrně podivné. A tak mu prostě věříte… Jenomže ne vždycky může být vše, jak se zdá.

Někdo na Tinderu určitě může potkat svou životní lásku. To ale rozhodně není případ tří žen, které se objevují v dokumentu Netflixu Podvodník z Tinderu (The Tinder Swindler) a které jejich zdánlivě dokonalý přítel obral o stovky tisíc dolarů. Zajímavé je, že šlo pokaždé o toho stejného člověka – Shimona Hayuta.

Psali jsme také: Podvodník vydávající se za špiona manipuloval a okrádal své oběti. Zničil život mnoha rodinám

Ten předstíral, že je synem izraelského obchodníka Lva Levieva a na Tinderu se vydával za Simona Levieva. Ženám kupoval pěkné dárky a létal s nimi soukromým letadlem na dovolené jen proto, aby je později obral o nemalé peníze.

Rozhodně ale nečekal, že se tři podvedené ženy spojí a pomstí se mu! V dokumentu podrobně popisují, jak Simona potkaly, co vedlo ke konečné zradě a jak se ho rozhodly „sejmout“.

Mohlo by vás také zajímat: Milostná past: Natalie se vydala za mužem ze seznamovací aplikace. Čekal na ni ale někdo úplně jiný

Podle producentů seriálu Od koťátek pracky pryč!, kteří pracovali na tomto dokumentu, je ve světě internetového randění láska dost nebezpečná věc a není všechno zlato, co se třpytí. Podívejte se, jak se pohádky žen měnily v noční můru. A taky jak to vypadá, když se rozhodnou, že už toho bylo dost a je čas odplaty.

Dokument Podvodník z Tinderu bude na Netflixu dostupný od 2. února 2022.

Zdroj: Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.