Jeden Wolverinův oblek ve filmu Deadpool &Wolverine stál přes 2 miliony korun. Na scéně je přitom asi jen 10 sekund

Foto: Jay Maidment/20th Century Studios/Marvel Studios

Ve filmu Deadpool & Wolverine můžeme vidět hned několik variant Wolverina, mezi kterými Deadpool hledá toho pravého. Jeden z nich měl na sobě dokonce luxusní a pořádně drahý oblek. Jeho výroba prý stála v přepočtu přes 2 miliony korun.

Hugh Jackman si ve filmu Deadpool & Wolverine zahrál rovnou několik variant Wolverina. Mohlo jich být ale mnohem víc anebo i nějaké zajímavější. Filmový editor Dean Zimmerman, který společně se Shanem Reidem pracoval na nejnovější marvelovce, však vysvětlil, že se při natáčení potýkali s „časovými a rozpočtovými problémy“, což bylo jedním z faktorů, který ovlivnil i počet a druhy variantů. Produkce Deadpoola & Wolverina byla mimochodem také v roce 2023 ovlivněna stávkami herců a scenáristů v Hollywoodu.

Jedna z variant Wolverina, kterou jsme ve filmu Deadpool & Wolverine mohli vidět, na sobě měla klasický komiksový oblek, který stál tvůrce filmu pořádný balík peněz. Jeho vyrobení stálo 100 000 dolarů, což je 2,3 milionu korun. Jde o ten, který měl na sobě Hugh Jackman ve chvíli, kdy jako Wolverine zápasí s Hulkem, zatímco je Deadpool Ryana Reynoldse zaneprázdněn poskakováním mezi vesmíry a honí se za dokonalou náhradou Wolverina ze Země-10005.

Wolverine v tomto drahém kostýmu je odkazem na X-Meny Johna Byrnea. Mezi dalšími variantami pak byli například Cavrilline, kterého hrál Henry Cavill, či Old Man Logan. Zimmerman pak také vysvětloval, že se na některých dalších variantách kvůli drahému kostýmu muselo šetřit. „Museli jsme trochu šetřit, takže jsme přemýšleli, co ještě můžeme vymyslet a udělat. Hugh, můžeš si sundat košili a být přišroubován ke kříži? Jo, to zvládnu,“ vypráví s humorem.

Pokud jste film Deadpool & Wolverine ještě neviděli, brzy by měl dorazit na Disney Plus. Zatím se odhaduje, že by to mohlo být během listopadu.

Zdroj: YouTube/Josh Wilding

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.