Netflix omylem vypustil informaci, kterou nechtěl: Prozradil plán na 2. řadu úspěšného Terminatora Zero

Foto: Netflix

Animovaný seriál Terminator Zero je nejnovějším pokračováním jedné z nejúspěšnějších sci-fi sérií všech dob. První řada se setkala s veskrze pozitivním přijetím od diváků, přičemž kritici neváhali vykřikovat, že se jedná o nejlepšího Terminátora za poslední roky. Nedávný únik informací naznačuje, že se s animovaným hitem jen tak nerozloučíme.

Od svého vzniku v roce 1984, kdy James Cameron natočil film Terminátor s Arnoldem Schwarzeneggerem v hlavní roli robota z budoucnosti, který byl vyslán zpět v čase, aby zabránil zrození budoucího vůdce odboje Johna Connora, si sci-fi franšíza získala pořádnou základnu fanoušků. V průběhu let se série přetvářela, kdy se nejenom měnily hlavní postavy, ale třeba v jednom filmu robot na Connorovy útočil a v jiném je zase bránil. Tyto změny měly u fanoušků různý stupeň úspěšnosti, díky čemuž začal terminátorský svět pomalu upadat.

Přivést zpátky na výsluní se ho pokusil Netflix svým animovaným seriálem Terminator Zero, za jehož vznikem stojí produkční studio Skydance a japonské animační studio Production I.G, které nám například dopřálo Psycho-Pass, Kuroko no basket (nachází se na Netflixu) a spolupracovalo na Útoku titánů.

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT: KVÍZ: POZNEJTE AKČNÍ BIJÁKY Z 80. LET PODLE POUHÝCH FOTEK 

Sci-fi hororový seriál se spoustou akce, který časově navazuje na chronologii prvních dvou filmů, slavil na Netflixu úspěch. Od obávaných kritiků si osmidílný animovaný kousek vysloužil na Rotten Tomatoes skvělých 86 %, přičemž diváci se svými 78 % rovněž nedrželi při zemi. Mnohé zajímalo, jestli Netflix svému nového hitu dopřeje pokračování. Po necelých dvou měsících přichází odpověď.

PSALI JSME TAKÉ: ZOMBIE HOROR VENKU BRZY DORAZÍ NA NETFLIX. TRAILER UKAZUJE, ŽE PŮJDE O POŘÁDNĚ NECHUTNOU PODÍVANOU 

Přestože Netflix oficiálně druhou řadu Terminator Zero nepotvrdil, jeho latinskoamerický profil na X zveřejnil seznam animovaných titulů. U nového zpracování terminátorského příběhu jsme mohli krátce vidět Temporada 2, což v překladu do češtiny znamená druhá řada. Je ve hvězdách, jestli Netflix nechal tuto informaci uniknout vědomě, anebo se jedná o chybu. I když skutečnost, že ten samý profil na X zveřejnil post znovu, tentokrát bez Terminator Zero, naznačuje druhou možnost.

Jedno je však jisté, čeká nás Terminator Zero 2. Bohužel je nyní nemožné odhadnout kdy.


Zdroje: Netflix, What´s on Netflix, CBR, Rotten Tomatoes

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.