Kauza P. Diddy pokračuje. Obviňují ho z vraždy Jacksona i Tupaca, v hledáčku je i britská královská rodina

P. Diddy / Foto: arp via Depositphotos

Rapper, Producent a podnikatel P. Diddy nebo také Puff Daddy čelí mnoha obviněním. Z jeho případu se stává kauza století, která hýbe internetem. Stáhnout s sebou ale kromě Diddyho může i spoustu jiných hollywoodských hvězd. Dokonce už byla zmíněna i britská královská rodina, a Meghan Markle si prý mne ruce. Pojďme se podívat na aktuality, které se kauzy P. Diddy týkají.

Kauza P. Diddy – shrnutí

Kauza kolem P. Diddyho rezonuje médii už nějakou dobu. Sean „Diddy“ Combs čelí obvinění z obchodování se sexem a 120 obviněním ze sexuálního zneužívání, z nichž 25 se mělo týkat dokonce dětí. V současné době Diddy čeká na soudní proces ve vězení, jelikož mu byla zamítnuta kauce ve výši 50 milionů dolarů.

Kauza kolem Diddyho se oficiálně řeší už od listopadu 2023, avšak obviňován byl z podobných věcí mnohem dále. Nikdy se to ale neřešilo, vždy se vše zametlo pod koberec. Až do té doby, než ho jeho bývalá partnerka zpěvačka Cassie obvinila ze zneužívání a znásilnění. Zároveň uvedla, že se stala svědkem spousty ohavných činů.

Konspirační teorie kolem P. Diddyho

Kolem P. Diddyho se začalo následně rojit spousta konspiračních teorií a začaly s ním být spojovány mnohé celebrity, některé jako oběti, jiné jako ti, kteří si užívali orgie na jeho večírcích a věděli o jeho zvěrstvech. Jak to bylo opravdu, vědí zatím jen oni samotní, nebo to minimálně zatím neví veřejnost, která o tom může jen spekulovat. Mezi těmi, se kterými si měl užívat během jejich nezletilosti, jsou zmiňování Justin Bieber či Usher. Mezi jeho nejbližší spojence mají patřit Beyoncé a Jay Z. A list hostů na takzvaných White Parties? Tak ten bude pěkně dlouhý.

Mezi další konspirace pak patří spojování P. Diddy se smrtí mnoha různých osobností, které stály v cestě ve slávě jemu nebo jeho blízkým přátelům, například Beoyncé. Spojován je například se smrtí Tupaca, Michaela Jacksona nebo zpěvačky Aaliyah. Právě Tupacova rodina si měla najmout prominentního právníka Alexe Spira a tým vyšetřovatelů, aby prozkoumali spojitost mezi Seanem Combsem alias P. Diddym a jeho vraždou. Ze smrti Tupaca Combse obviňují nepřímo ve svých textech i Eminem či 50 Cent. Eminem ho dokonce v jednom textu obviňuje i ze smrti rappera Biggiho.

Beyoncé
Beyoncé / Foto: PopularImages via Depostiphotos

Královská rodina v kauze P. Diddy

Na internetu koluje spousta jmen celebrit, které měly být na Diddyho proslulých večírcích. Mezi nimi jsou Beyoncé, Jennifer Lopez, Leonardo DiCaprio, Asthon Kutcher a nebo dokonce Donald Trump. Poslední dobu bylo také hojně zmiňováno jméno prince Andrewa, nejkontroverznějšího člena britské královské rodiny, který měl už v minulosti pletky s Jeffreyem Epsteinem.

White Parties se dělily na dvě části. Tu více normální a tu zvrhlejší, které se říkalo Freak Offs. A právě na té měl být i Andrew. Web RadarOnline  nedávno uvedl, že americká zpěvačka Jaguar Wright uvedla více než tucet jmen od Jennifer Lopez po Ushera, zároveň však tvrdila, že budou lidé nejvíce „šokováni“ jmény politiků a členů královské rodiny.

Chvíli se skloňovala i jména Harryho a Williama. Ale sám P. Diddy v roce 2011 v The Graham Norton Show uvedl, že princové na seznamu nejsou. I když přiznal, že se je párkrát snažil pozvat. S Diddym se měli setkat pouze jednou, a to na vzpomínkovém koncertu princezny Diany ve Wembley Areně v roce 2007.

Meghan Markle, která s princem Harrym před časem opustila královskou rodinu, se teď údajně mne ruce. Pokud by byl Andrew do kazy zapleten, má další páku na obhajobu, proč s Harrym odešli z královské rodiny a že udělali dobře.

Princ Andrew
Foto: Vévoda z Yorku v Belfastu / Titanic Belfast, Nahrál Keivan.f https://www.flickr.com/photos/titanicbelfast/8465184412 Titanic Belfast via Wikimedia Commons

Vyjádření Diddyho matky

P. Diddy v dětství navštěvoval katolickou školu pro chlapce a vychovávala ho pouze matka Janice Smalls Combs. A právě ta se nyní k celé kauze vyjádřila skrze svou právní zástupkyni Natlie G. Figgers. 
„Je srdcervoucí vidět mého syna souzeného ne za pravdu, ale za příběh vytvořený ze lží,” napsala ve veřejném dopise.

„Vydat svědectví o tom, co se zdá být veřejným lynčem mého syna, než měl příležitost prokázat svou nevinu, je příliš nesnesitelná bolest, která se dá těžko vyjádřit slovy,” pokračovala. Následně uvedla, že svého syna nechce vykreslovat jako dokonalého, protože není, a že v minulosti udělal spoustu chyb. Jak je ale jasné, jako matka Diddyho jen obhajovala. Nic jiného se ani nedalo čekat.

Dokument P. Diddy na Netflixu

Jak už jsme dříve informovali, rapper 50 Cent, který byl zároveň Diddyho rivalem, si na něj dlouhá léta střádal materiály. Nyní je v produkci dokument nejen o Diddyho zvěrstvech, který by měl následně vydat Netflix. Zatím však nebylo stanoveno žádné předběžné datum. Zajímavé rozhodně bude, co vše z výše zmíněného v dokumentu vlastně zazní, a jaké budou mít tvůrci k dispozici záběry a svědectví.

Zdroje: SkyNews, Radar Online, People, Extra

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.