Deadpool 3 má nový přírůstek. Do hereckého obsazení vstupuje královská rodina

Foto: Twentieth Century Fox Film Corporation

Že si Hugh Jackman zopakuje roli Wolverina ve filmu Deadpool 3 od Marvel Studios už víme. Nyní Ryan Reynolds ale oznámil, že se k obsazení přidala také hvězda seriálu Koruna (The Crown) Emma Corrin, která ve 3. a 4. řadě ztvárnila princeznu Dianu.

Kolem Deadpoola 3 se poslední dobou objevuje jedna novinka za druhou. Máme tu samozřejmě Ryana Reynoldse, který si zopakuje hlavní roli, a také velmi očekávaný návrat Hugha Jackmana jako Wolverina. Ale přicházejí další jména.

Před pár dny Reynolds, který film také produkuje, na Twitteru oznámil, že do obsazení vstupuje i královská rodina – konkrétně hvězda seriálu Koruna Emma Corrin, která získala Zlatý glóbus za roli princezny Diany a byla nominována na ceny Emmy, Critics’ Choice, Screen Actors’ Guild a mnoho dalších.

„Nový přírůstek do rodiny! Rodiny Deadpoola, pro upřesnění. Což je jako skutečná rodina, až na ty nadávky. Vítej, Emmo Corrin!“ napsal Ryan Reynolds. Zatím není jasné, koho přesně bude herečka hrát, ale mělo by jít o roli padoucha.

Mezitím Hugh Jackman na svém Instagramu prozradil, že tvrdě trénuje, aby se dostal zpět do formy Wolverina. Už ale nemá moc času, protože datum vydání filmu Deadpool 3 bylo stanoveno na konec roku 2024 – premiéra v kinech je plánována na 8. listopadu 2024.

Zdroje: Twitter/Ryan Reynold, Collider, Twitter/Hugh Jackman

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.
  1. Kim Vijayvergiyastein

    love deadpool