Film Peaky Blinders by se měl jmenovat Immortal Man. Netflix vydal první fotky z natáčení

Foto: Netflix/robertviglasky.com

Před časem fanoušci Peaky Blinders (Gangy z Birminghamu) zajásali, když se dozvěděli, že příběh Tommyho Shelbyho ještě není u konce. Cillian Murphy si svou slavnou roli zahraje znovu, tentokrát ve filmu s názvem Immortal Man, který se konečně začal natáčet.

„Na příkaz Peaky Blinders… Tommy Shelby je zpátky.“

Netflix si u tvůrce Stevena Knighta objednal pokračování Peaky Blinders, ovšem tentokrát v podobě filmu. V jednom z nejslavnějších seriálů streamovací platformy se objevil v hlavní roli loňský držitel Oscara za film Oppenheimer Cillian Murphy a jinak tomu nebude ani tentokrát. Tommy Shelby je opět na place!

Na veřejnost se konečně dostal i první obrázek z finální kapitoly Shelbyho života. Vůdce birminghamského zločineckého gangu vypadá na snímku, kde stojí z profilu mnohem šedivěji, než jak jsme ho vídali v seriálu. Můžeme teda předpokládat, že bude ve filmu Thomas Shelby už o něco starší než v poslední řadě seriálu.

TAKÉ JSME PSALI: NETFLIX CHYSTÁ NOVÝ MEGAHIT: SLIBUJE SERIÁL O SLAVNÉM GUINNESSOVĚ KLANU, KTERÝ BUDE MÍT KOUZLO PEAKY BLINDERS

By order of the Peaky Blinders... Tommy Shelby is back.
Foto: Netflix

Kdo si zahraje ve filmu Peaky Blinders?

Jak už bylo oznámeno dříve, ve filmu Pekay Blinders si zahrají kromě Cilliana Murphyho také Rebecca Ferguson, Barry Keoghan, Jay Lycurgo nebo Tim Roth. Také se proslýchá, že by se měl ve své roli vrátit Tom Hardy, který si v seriálu Peaky Blinders zahrál Alfieho Solomonse.

O čem je film Peaky Blinders?

O zápletce filmu Peaky Blinders toho zatím moc neví, kromě toho, že se bude odehrávat během druhé světové války. „Země je ve válce a stejně tak jsou na tom samozřejmě naši Peaky Blinders,“ uvedl Steven Knight, který napsal scénář k seriálu i filmu. „Bude to výbušná kapitola příběhu Peaky Blinders,“ řekl již dříve. Tom Harper, který režíroval epizody seriálu, se bude jako režisér angažovat i u filmu.

ČTĚTE TAKÉ: TOP 5 BRITSKÝCH KRIMI SERIÁLŮ NA NETFLIXU PODLE ČESKÝCH DIVÁKŮ: PŘÍBĚH SKUTEČNÉHO SÉRIOVÉHO VRAHA NEBO HIT S 91% HODNOCENÍM

Cillian Murphy and Steven Knight are reunited on set as production officially starts on the upcoming Netflix film.
Foto: Netflix

Kdy vyjde film Peaky Blinders na Netflixu?

Kdy budou Gangy z Birminghamu zpátky na Netflixu v podobě závěrečné kapitoly filmu, který by měl podle mediální šuškandy nést název Immortal Man, je zatím v nedohledu. Jelikož se právě začalo natáčet, určitě se filmu nedočkáme dřív než příští rok, pokud půjde vše dobře.

Dělat závěry ohledně data vydání je však ještě předčasné. Sledujte náš web, ať vám nic neunikne.

Zdroje: Netflix, St. Helens Star

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.