Emotivní příběh, který diváky skutečně zasáhne, humanoidní roboti a další novinky, které Netflix odhalil na Geeked Weeku

Michaela Pašková
Foto: Netflix

Netflix nám v rámci letošního Geeked Week slíbil spoustu zajímavých informací o oblíbených kouscích a nadcházejících novinkách. Jelikož první den této události už máme za sebou, připravili jsme si pro vás přehled, ve kterém se vše dozvíte. Vypadá to, že se streamovací gigant rozhodl na své uživatele jít nejprve zlehka, protože o svých velkých hráčích zatím mlčí.

Vzhledem k tomu, že Netflix neustále do světa vypouští novinky, pořádá takzvaný Geeked Week, při kterém uživatele láká na zajímavé trailery a informace spjaté s oblíbenými i očekávanými kousky. V první den se Netflix zaměřil na temný animovaný seriál Castlevania: Nokturno, Wolf King a Gundam.

Pozoruhodný život Ibelinův (The Remarkable Life of Ibelin)

Hned úvodem Geeked Week Netflix zveřejnil srdceryvnou upoutávku dokumentárního snímku zachycujícího inspirativní příběh Matse Steena, norského hráče, který bohužel zemřel na svalové onemocnění ve věku 25 let. Jeho rodiče si mysleli, že byl osamělý a před světem se izoloval. Byli ohromeni, když zjistili, že jejich syn prostřednictvím postavy Ibelina v online hře World of Warcraft vedl neuvěřitelný život a hluboce ovlivnil mnoho hráčů.

Uvedení dokumentárního snímku je naplánováno na 25. října. Víc se dozvíte zde.

Castlevania: Nokturno (Castlevania: Nocturne)

Po čtyřech řadách v roce 2021 skončil příběh temného fantasy animovaného seriálu Castlevania. Netflix nelenil a k velké radosti fanoušků oznámil vydání pokračování, které se odehrává tři sta let po událostech původního seriálu. Fanoušci netrpělivě vyhlíželi jakékoli informace spjaté s možným pokračováním. Nyní už konečně ví, že se druhé řady dočkají v lednu.

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT: 5. ŘADA EMILY V PAŘÍŽI JE POTVRZENA. DARREN STAR A LILY COLLINS O NÍ PROZRADILI NOVÉ DETAILY

One Piece a Cobra Kai crossover

Iñaki Godoy alias Monkey D. Luffy z hrané adaptace One Piece navštívil anebo spíše naboural natáčení seriálu Cobra Kai. Svojí přítomností oplatil tvůrcům laskavost poté, co se Jacob Bertrand alias Hawk objevil na natáčení One Piece.

Ve zveřejněném třináctiminutovém klipu můžeme vidět, že se Iñaki při své návštěvě i pořádně zapotil, protože samozřejmě nemohl vynechat trénink s Xolem Maridueñou. Vzhledem k tomu, že si mnozí fanoušci One Piece přejí, aby právě Xolo ztvárnil postavu Luffyho bratra, trénink herců vyvolal menší pozdvižení.

Vlčí král (Wolf King)

Streamovací gigant konečně vydal první upoutávku k epickému animovanému seriálu, jenž je založený na knižní sérii Wereworld od Curtise Joblinga. Fantasy kousek s příměsí hororu sleduje příběh Drewa Ferrana, který zjišťuje, že je posledním z dlouhého rodu vlkodlaků a jejich právoplatným vládcem.

I když neochotně, bude muset bojovat, aby přerušil tyranii vlkodlaků, získal zpět svůj trůn a nastolil mír. Zatím není zřejmé, kdy Netflix seriál vydá, ale předpokládá se, že to bude v příštím roce.

PSALI JSME TAKÉ: SOPHII SI VE 4. ŘADĚ BRIDGERTONOVÝCH ZAHRAJE YERIN HA. TVŮRCI SE JÍ ALE ROZHODLI ZMĚNIT JMÉNO

Gundam: Requiem za pomstu (Gundam: Requiem for Vengeance)

V říjnu Netflix dostane na výsluní japonskou franšízu plnou humanoidních robotů. Nedávno drsný seriál, který vznikal za použití Unreal Engine 5, představil na letošním Comic-Conu v San Diegu. Příběh se bude odehrávat na evropské frontě válečného konfliktu, o kterém poprvé padla zmínka už v původním anime z roku 1979. K seriálu, jehož uvedení můžeme očekávat 17. října, streamovací gigant zveřejnil další video upoutávku.


Zdroje: Netflix, Netflixer, What´s on Netflix, Tudum

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.