Unikátní letní komedie: Na Netflix míří bromance plná zvratů, chytlavých melodií a bizarních situací

Eva Lenská
Foto: Netflix

Už vám někdy někdo zlomil srdce? Pak je Divoký Pandžáb (Wild Wild Punjab) film přesně pro vás! Snímek s atmosférou, která naznačuje, že přátelství léčí všechny bolístky a trápení z nešťastné lásky, je povinnou podívanou pro každého romantika. Ztřeštěnou indickou komedii, která míří na Netflix, si určitě nenechte ujít.

Khanne (Varun Sharma) má za sebou rozchod. Je naštvaný, ale má přátele jako Arorea (Sunny Singh), Jainu (Jassie Gill) a Honey Paajiho (Manjot Singh), kteří ho povzbuzují, aby se k rozchodu postavil čelem a šel dál! Všichni nasednou do auta jménem Paro a vydají se na na nejšílenější road trip všech dob. Mají totiž jasný cíl.

Plánují navštívit svatbu Khanneho bývalé přítelkyně a před zraky jejích rodičů i ženicha jí říct čtyři magická slova: „Skončil jsem s tebou!“ Cestou se k nim přidají ještě krásné dámy Radha (Patralekhaa Paul) a Meera (Ishita Raj), které s nimi putují napříč pulzujícím, ale chaotickým světem Paňdžábu. Tato divoká cesta se nakonec ukáže být vším možným, jen ne obyčejnou a vy musíte být u toho!

ČTĚTE TAKÉ: SVĚŽÍ LETNÍ FILM, ZA KTERÝ SE DIVÁCI NEMUSÍ STYDĚT. NA NETFLIX MÍŘÍ ČESKÁ RODINNÁ KOMEDIE, KTERÁ JE KUPODIVU I VTIPNÁ

Tahle indická novinka rozhodně nebude nudná. Už upoutávka jasně ukazuje, že půjde o naprosto bláznivou komedii plnou ztřeštěných vtípků, šílených tanečních kreací a melodických písniček. „Každý z nás byl v určitém okamžiku svého života buď zlomeným Khannem, nebo někým, kdo utěšoval a stál při svých přátelích v dobrém i zlém bez ohledu na okolnosti. Tento film vypráví o některých bizarních, společných zážitcích a bláznivých vzpomínkách, které utužují přátelství. Celé herecké obsazení tyto okamžiky výstižně oživuje a natáčení tohoto filmu bylo všechny zážitkem na celý život,“ uvedl o komedii režisér Simarpreet Singh.

Film Divoký Pandžáb, který divákům nabídne neotřelou bromanci, výbuchy smíchu a nečekané zvraty, má na Netflixu premiéru 10. července.

Zdroj: About Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.