Hvězda Stranger Things na premiéru filmu Mladá dáma vynesla dračí kůži. Originální šaty podtrhly její dokonalé křivky

Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images for Netflix

Už v pátek dorazí na Netflix pohádka, jakou svět ještě neviděl. Tedy fantasy podívaná Mladá dáma (Damsel), která vypráví o princezně, jež byla předhozena k sežrání drakovi, ale sebrala všechnu svou odvahu, aby s ním bojovala. Tu si zahrála herečka Millie Bobby Brown.

Millie Bobby Brown patří k největším hereckým hvězdám současnosti. Jako dítě se proslavila v roli Jedenáctky (Elevan) v jednom z nejlepších seriálů Netflixu, kterým není žádný jiný než Stranger Things (hodnocení na Kinoboxu 90 %) a streamovací platformě zůstala věrná i další roky. Jako dospívající dívka si pak Millie zahrála také sestru slavného detektiva Sherlocka Holmese v zábavné detektivce Enola Holmes (hodnocení na Kinoboxu 62 %) a Enola Homes 2 (hodnocení na KInoboxu 63 %), která by měla mít brzy také třetí díl.

Nyní ji uvidíme v zase o něco jinačí roli, totiž jako drsnou princeznu Elodie, která bude muset bojovat s hrozivým drakem, jemuž byla předhozena. V této roli jistě Millie využije důvtip Enoly i sílu a odolnost Eleven. Na rozdíl od těchto dvou postav však neměla tentokrát moc z čeho jiného čerpat.

„Nemohla jsem z ničeho čerpat, protože jsem osobně nikdy nečetla podobný příběh. V případě Jedenáctky mohu čerpat z Šíleného Maxe. Nebo u Enoly Holmes jsem schopná čerpat z Hermiony z Harryho Pottera. Pro Elodie jsem nemohla nikoho najít, takže jsem věděla, že ji budu muset vytvořit. Cestou ji najít a zjistit, jaké jsou její slabiny a silné stránky. Opravdu ji stvořit tak, aby se o ni všichni zajímali, věřili jí a fandili jí,“ vysvětlila pro Tudum.

Mladá dáma dorazí na Netflix už 8. března a patří rozhodně k těm nejočekávanějším novinkám streamovací platformy pro tento rok. Ještě před uvedením proběhla slavností premiéra filmu, kam dorazila i jeho hlavní hvězda. Millie Bobby Brown na červeném koberci zapózovala po boku svého snoubence Jakea Bongioviho a na sobě měla šaty poseté stříbrnými šupinami, inspirované dračí kůží, od značky Louis Vuitton.

Zdroje: Instagram/Millie Bobby Brown, Netflix, Tudum, Kinobox

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.