Japonsko boří stereotypy a uvede seznamovací show, jaká tu ještě nebyla. Jmenuje se The Boyfriend

Eva Pospíchalová
Foto: Netflix

Reality shows po celém světě nabízí všehochuť, ale mezi ty nejoblíbenější patří ty seznamovací plné romantiky. Však je dokonalé se zamilovat v krásném, často tropickém prostředí. Tuto možnost dostane devět sympatických singles v prvním pořadu svého druhu v Japonsku. Čeká nás milá oddechovka nebo bizarní dating show plná dramatu?

Od Láska je slepá přes Too Hot To Handle se nyní dostalo i na LGBT komunitu a Japonsko uspořádalo projekt, kde propojí skupinu mladých mužů, něco ve stylu korejského His Man nebo populárnějšího počinu Singles Inferno (Peklo pro nezadané). Již od 9. července bude na Netflixu možné zhlédnout postupně deset epizod nové show The Boyfriend.

Dům na pláži, „Green Room“, ubytuje u moře devět mladých singles, kteří hledají pravou lásku. V domečku budou žít měsíc a aby se nenudili, budou mít muži na starosti, kromě různých misí a akcí, hlavně coffee truck, kde budou spolupracovat při práci v pojízdné kavárně. V průběhu se budou seznamovat, přátelit se a možná i něco víc.

ČTĚTE TAKÉ: DIVÁCI JSOU NAPROSTO ZDĚŠENI Z NOVÉ REALITY SHOW. JE ZVRÁCENÁ A MŮŽE ZPŮSOBIT EMOCIONÁLNÍ TRAUMA, MYSLÍ SI

Show budou moderovat japonské celebrity – Megumi, Chiaki Horan, Thelma Aoyama, drag queen Durian Lollobrigida a Yoshimi Tokui. Výkonný producent Dai Ota dále zveřejnil: „Ze začátku se chceme zaměřit na přátelství a osobnosti mladých mužů. Věnovat se budeme tedy nejen romantice, ale také společnému trávení času a prožívání osobního růstu.“

Režisér Keisuke Hishida (Ainori Love Wagon: Asijská cesta, Láska nepočká) dodal: „Bavil jsem se s účastníky o tom, jak charakterově růst a jak cenné zkušenosti pramení ze společných přátelství, mládí a překážek, nejen z romantiky. To vedlo k mnoha nečekaným zázrakům na place.“ Model a DJ Taiki, který se bude podílet na produkci a castingu doplnil, že je velmi rád, jak show dopadla. Poslouchal každého účastníka charismatické skupiny s cílem vytvořit seriál, který v každém zanechá pocit lásky a docenění.

První trailer seriálu, který můžete zhlédnout níže, doprovází skladba Dazed & Confused od korejské indie rockové skupiny Glen Check a tři plakáty, včetně jednoho ilustrovaného kousku od korejské ilustrátorky Son Eunkyoung.

Zdroj: Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.