Městečko na pobřeží: Jihokorejský seriál nabízí pořádnou dávku romantiky, humoru a krásu korejské přírody

Eva Lenská
Foto: tvN

Netflix přináší fanouškům jihokorejských seriálů další novinku! Tentokrát půjde o romantický seriál z venkovského prostředí, který potvrdí staré známé pravidlo, že protiklady se přitahují.

Seriál Městečko na pobřeží (Hometown Cha-Cha-Cha) je vlastně předělávkou milého jihokorejského snímku Mr. Hong z roku 2004. Remake režíroval režisér Yoo Je Won a scénář napsala scenáristka Shin Ha Eun. Hlavní role ztvárnili Shin Min Ah (Šéf kabinetu) a Kim Seon Ho (Startup). Téměř celý seriál se natáčel v Pchohangu, což je přístavní město v provincii Severní Kjongsang.

Jaký příběh můžete očekávat?

Mladá zubařka Yoon Hye Jin přijíždí do přímořské vesnice Gongjin, kde si otevře ordinaci. Seznámí se se všeumělem Du Sikem, který si poradí opravdu se vším. Opraví cokoli a kromě toho je i realitním agentem, baristou, poslíčkem a zpěvákem v baru.

Tvůrci seriálu divákům slíbili, že si vychutnají venkovskou atmosféru, krásu korejské přírody i romantiku a humor. Seriál bude přitažlivý hlavně díky příjemné atmosféře a sympatickým postavám

„Tento seriál není o velkých událostech, ale o malých příbězích v našem každodenním životě a o emocionálních změnách. Je o laskavosti a vřelosti. To je poselství, které chceme našim divákům předat. Děj je zábavný a scenérie jsou úchvatné,“ řekl režisér Yoo Je Won během nedávné online konference společnosti Netflix.

Seriál Městečko na pobřeží má 16 epizod o 75 minutách a na Netflixu se na něj můžete těšit od 9. října.

Zdroj: online konference Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.