Jihokorejské seriály, které v srpnu dorazí na Netflix. Tyhle určitě nepřehlédněte

Eva Lenská
Foto: JTBC

Pokud patříte k milovníkům jihokorejských seriálů, tak vám Netflix v srpnu udělá radost hned třemi zajímavými kousky. Dočkáte se nejen romantiky, ale i akce a napětí.

Nicméně

Song Kang je na Netflixu velmi populární, neboť již zazářil v seriálech Love Alarm, Sladký domove a Navillera. Nyní si můžete jeho herectví vychutnat v seriálu Nicméně (Nevertheless), ve kterém ztvární studenta vysoké školy, který je sice přátelský, avšak nestojí o romantický vztah. Zaflirtuje si rád, ale přílišná blízkost mu vadí a není zvyklý dávat najevo své skutečné pocity.

Jednoho dne potká Yoo Na Bi (Han So Hee), která kvůli hořké zkušenosti z minulosti nevěří na lásku a slíbila si, že se už nikdy nezamiluje. Vzájemná chemie přesto zapůsobí a ti dva se začnou sbližovat. Seriál má 10 epizod a na Netflixu bude dostupný od 29. srpna.

Jsi mé jaro

Dalším zajímavým seriálem je Jsi mé jaro (You Are My Spring). Kang Da Jung (Seo Hyun Jin), talentovaná manažerka pětihvězdičkového hotelu, se dostala nahoru rychleji než její kolegové. V kariéře je sice úspěšná, ale bohužel nemá štěstí v lásce. Vybírá si stejně špatné muže, jako byl její otec.

Její život se navždy změní, když potká psychiatra Joo Young Doa (Kim Dong Wook), zapáleného lékaře, který udělá cokoli, aby pomohl svým pacientům. Oba trápí traumata z dětství, díky kterým k sobě najdou cestu. Náhodou se však připletou k vraždě. Jsi mé jaro má 16. epizod a na Netflixu bude od 31. srpna.

Dezertér

A nyní tu máme něco akčnějšího a napínavějšího, co možná potěší i pány. Seriál Dezertér (D.P.) opět představí sympatického herce Jung Hae Ina, známého ze seriálu Jedné jarní noci. Každý mladý Jihokorejec si musí odsloužit dva roky v armádě, což ale není žádná procházka růžovou zahradou.

Hlavní hrdina, tichý a houževnatý Joon Ho, se jednoho dne stane členem týmu, který má za úkol chytat a zatýkat dezertéry. Jeho svědomí se tak musí vypořádat se znepokojivými případy vojáků, kteří měli pocit, že se zblázní, pokud neutečou. Tento seriál má 6 epizod a na Netflixu si jej můžete pustit 27. sprna.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.