Bohyně úklidu Marie Kondo přinese radost do vašich domovů a ukáže vlastní domácnost i děti

Eva Lenská
Foto: Adam Rose/Netflix

Na Netflix se vrací královna čistoty a pořádku Marie Kondo, která tentokrát přinese něco navíc. Díky ní zjistíme, co nám může udělat radost, a zároveň si uděláme pořádek ve svých domovech, vztazích i firmách. 

Marie Kondo je známá nejen svými knihami o úklidu, které vyšly i v českém překladu, ale také svou metodou KonMari, již vyučuje a pomáhá tak lidem uklidit jejich domovy. Důkladně ji rozvedla v osmidílném seriálu Velký úklid s Marií Kondo, který se objevil na Netflixu v roce 2019. Nyní se vrací s reality show nazvanou Co přináší radost.

Na co se tedy můžeme těšit? Marie Kondo, která má dvě dcery a letos porodila syna, nechá diváky nahlédnout do svého vlastního domova a soukromí. Pravděpodobně jste také zvědaví, zda svou úklidovou metodu uplatňuje sama ve své domácnosti a zda díky ní nachází radost v každodenním životě.

Tato třídílná reality show nebude však zaměřena jen na úklid. Netflix slibuje, že tato novinka zaujme širší okruh diváků, jelikož se zaměří i na to, jak dosáhnout rovnováhy mezi prací a osobním životem. Mariina metoda bude aplikována také na vztahy, podnikání a další aspekty života.

Novou show Co přináší radost vám Netflix představí už 31. srpna.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.