Na Voyo startuje další řada oblíbené reality show Love Island. Co chystají letos, tu prý ještě nebylo

Tereza Pulgretová
Foto: TV Nova

Milovníci reality show už nedočkavě vyhlíží další vášnivý podzim v režii televize Nova. Na obrazovky se i tentokrát vrací seznamovací pořad Love Island se svojí čtvrtou řadou, která slibuje žhavé novinky. Diváci nepřijdou ani o moderátorku Zorku Hejdovou a těšit se můžou i na ikonický hlas Václava Matějovského.

Po obrovském úspěchu loňského Love Islandu 3 producenti nelenili a pustili se do příprav další řady. Tentokrát nezadaná „srdíčka“ zavedou do luxusní vily na Kanárských ostrovech, kde prožijí romantické chvíle, okusí nové výzvy i nečekané zvraty. Čtvrtou sérií vás provede oblíbená tvář pořadu Zorka Hejdová ve svých legendárních outfitech a doplní ji břitké komentáře Václava Matějovského. Nový Love Island startuje už 2. září!

Loajalitu a trpělivost si účastníci otestují ve 48 epizodách, ve kterých se bláznivě zamilují, jiní ale naopak odejdou se zlomeným srdcem. Jen jeden vítězný pár, o kterém rozhodnou fanoušci, si na konci pořadu v kapse odnese také dva miliony korun.

PSALI JSME: SURVIVOR SI VYŽÁDAL I NĚKOLIK ŽIVOTŮ. PŘES TO NEJDRSNĚJŠÍ REALITY SHOW SVĚTA BAVÍ DIVÁKY UŽ VÍCE JAK 20 LET

Pro soutěžící je i letos připraveno několik nových prvků a her, kterými v exotickém prostředí budou vyplňovat čas, ale také se navzájem blíž poznávat. „My jsme vždycky samé překvapení, takže klidně můžu prozradit, že to, co chystáme letos, tu ještě nebylo,“ navnadila diváky showrunnerka Kateřina Zavadová.

Program pro singles tvůrci chystají s předstihem, konkrétní výběr pak ale činí až podle situace ve vile. „Inspirujeme se všude možně, obecně mladými lidmi, sociálními sítěmi, zahraničními verzemi apod. Obecně však platí jedno pravidlo, které vždy uplatňujeme, že se u her musí účinkující bavit,“ doplnila.

Prvních deset účastníků, kteří překročí práh honosného letního sídla, už televize představila. Je mezi nimi například miss ze Slovenska, trenérka tenisu, obchodník s kryptoměnou nebo podnikatel.

ČTĚTE TAKÉ: NA OBRAZOVKY MÍŘÍ ČESKÁ RUŽA PRE NEVESTU. REALITY SHOW BACHELOR UVEDE NOVA UŽ NA PODZIM

„Výběr je velmi náročný. Každý člověk je úplně jiný, málokdy uplatňujeme pravidla o archetypálních charakterech. U mě velmi mnoho ovlivní instinkt. Někdy sám neumím vysvětlit, proč daného člověka do show chci. Jen cítím, že tam musí být,“ vysvětlil průběh castingu showrunner Samo Jaško. K pěti holkám a pěti klukům postupně přibudou další nezadaní, takzvaní bombshells.

Z předchozích řad spolu dodnes zůstalo sedm zamilovaných párů, vítězům první série Lauře a Martinovi se dokonce nedávno narodil syn. „Vůbec jsem nepředpokládala, že bych tam našla někoho, s kým se v průběhu tří let vezmeme a budeme mít miminko. Očekávala jsem, že si najdu kamarády a zažiju něco nového,“ okomentovala zpětně Laura.

Zdali se i tentokrát podaří někomu z vybraných šťastlivců najít spřízněnou duši, se můžete přesvědčit od 2. září na Voyo, s denním zpožděním také na Nově a Markíze.

Zdroje: TV Nova

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.