Na obrazovky míří česká Ruža pre nevestu. Reality show Bachelor uvede Nova už na podzim

Tereza Pulgretová
Foto: TV Markíza

Seznamovací reality show Ruža pre nevestu ještě před pár měsíci sledovalo celé Slovensko. Bizarní pořad, kde si jeden ženich vybírá ze skupinky nádherných žen svoji vyvolenou, si ale oblíbili i Češi. Televize Nova proto vyslyšela přání diváků a na podzim uvede vlastní adaptaci pořadu The Bachelor. Na fanoušky ale čeká i pár menších změn.

Kdo letos nesledoval druhou řadu slovenské Ruže pre nevestu, jako by snad ani nebyl správným milovníkem ulítnutých reality shows. Pořad plný prapodivných situací, nepochopitelných dramat a vášně, si oblíbili diváci na Voyo tak moc, že se platforma rozhodla jim dopřát i domácí verzi, kterou uvede už letos na podzim.

Show tvůrci pojmenovali podle originální verze The Bachelor. Několik vybraných dívek pošlou na řecký ostrov Rhodos, kde účastnice zabojují o srdce jednoho „pana Božského“. V luxusní vile stráví několik týdnů a čekají i různé výzvy, úkoly, ale i rande a výlety. Díky těm se ženich může lépe rozhodnout, kterou z dívek při pravidelném večerním ceremoniálu obdaruje růží, a pošle ji tak do další fáze pořadu, než mu zbude poslední vyvolená.

Na rozdíl od jiných adaptací, se tuzemští showrunneři zaměří víc na soutěžící ženy, než na samotného bachelora. O to se mimo jiné postará moderátorka Zorka Hejdová, kterou diváci znají například z reality show Love Island. Bachelor slibuje sezónu plnou zvratů, vzrušení, intrik ale i lásky a romantiky. Podle všeho to zkrátka vypadá na pořádně divokou jízdu.

PSALI JSME: DIVÁKY OBLÍBENÁ SEZNAMOVACÍ REALITY SHOW NETFLIXU POKRAČUJE: ŠESTÁ ŘADA LOVE IS BLIND DORAZÍ CO NEVIDĚT A SEDMÁ BUDE NÁSLEDOVAT

Nebude to ovšem poprvé, co se podobný kousek na českých obrazovkách ukáže. Naposledy se domácí verze vysílala v roce 2007 pod názvem Vem si mě!. Ambasadorem lásky a průvodcem tehdy byl český herec Mário Kubec.

Zdroje: TV Nova, ČSFD, MediaGuru

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.