Za 6 milionů korun v celibátu: Nejžhavější reality show právě boduje na Netflixu a blíží se do finále

Eva Pospíchalová
Foto: Netflix

Legendární reality show je zpět a aby něčím překvapila, na účastníky čekají nová pravidla, nová peněžní částka a nová AI moderátorka. Deset nymfomanů včetně modelky, podnikatele, makléře nebo zpěváka rockové kapely tentokrát ví, do čeho jdou a nebojí se pořádně zlobit.

Šestá sezóna reality show Too Hot To Handle je zpět. Od začátku diváci můžou vidět, že je tato série plná změn a zvratů, a tím největším je skutečnost, že na rozdíl od všech minulých sérií, soutěžící vědí, do jakého pořadu se přihlásili. Uvědomují si tedy, že se budou muset dva týdny zdržet jejich biologických potřeb (a také vědí, že v tom jsou příšerní) jinak se jim budou strhávat peněžní částky ze společného konta.

Tropický ráj přivítal deset nejvíc atraktivních mladých lidí z celého světa, kteří se rozhodli udělat něco se svou závislostí na sexu. Povede se jim to však a nepřišli jen dál lovit?

V následující části článku jsou obsaženy spoilery!

ČTĚTE TAKÉ: TOP 20 VIDEOHER, KTERÉ SI MŮŽETE ZAHRÁT S PŘEDPLATNÝM NETFLIXU. OD STRANGER THINGS PO TOO HOT TO HANDLE

Druhým zvratem této série je zbrusu nový „kužel“ neboli moderátorka Lana. První epizodou nás provedla „zlá Lana“ v podobě nyní černého kuželu s červeným pruhem a sexy hlasem. Tato moderátorka, na rozdíl od klasické Lany, soutěžícím povolí veškeré prohřešky a nebude udělovat peněžní pokuty za líbání, dotyky, sebeuspokojování nebo sex (což je chce Too Hot to Handle odnaučit). Tentokrát navíc soutěžící na začátku obdrželi v přepočtu přibližně šest milionů korun, o které rozhodně nechtějí přijít tím, že budou porušovat pravidla a místo pravé lásky hledat jen rychlé uspokojení.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: JAPONSKO BOŘÍ STEREOTYPY A UVEDE SEZNAMOVACÍ SHOW, JAKÁ TU JEŠTĚ NEBYLA. JMENUJE SE THE BOYFRIEND

Nové epizody jsou plné překvapení a nečekaných zvratů, kterým se nabuzení účastníci neustále diví. Například když je po prvním prohřešku ze show vyhozena dvojice nejodvážnějších singles. V druhém dílu na diváky čeká další zvrat, a to nahrazení „vykopnuté dvojice“ dvěma soutěžícími z minulých sezón. Vrátí se Flavia ze 4. řady a Louis z 5. řady. Dvojice hříšníků však ještě luxusní resort neopustila, ale den strávila v bunkru mimo vilu, ze kterého sledují své vytoužené protějšky, jak flirtují s jinými hned několik hodin poté, co je opustili.

Prvních sedm epizod je už nyní na Netflixu a drží se v čele tabulky TOP aktuálně nejsledovanějších seriálů. Poslední tři epizody včetně finále budou zveřejněny 2. srpna.

Zdroje: Netflix, Collider, Marie Claire

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.