Bizarní reality show proti sobě postaví bývalé partnery, kteří si byli nevěrní

Eva Pospíchalová
Foto: SKY History

Britská reality show Cheaters: Unfinished Business se zaměří na zahýbání, a to doslova. Shromáždí totiž expartnery, kteří se rozešli kvůli nevěře, a pokusí se zjistit, zda je možné je usmířit, nebo propukne bitva. Pořad bude moderovat britská hvězda Amanda Holden.

Kontroverzních televizních pořadů není nikdy dost a již brzy si budeme moci vychutnat další, skutečně peprný. Nová britská reality show proti sobě postaví bývalé partnery, kteří se rozešli kvůli nevěře.

Osm párů se sejde na zatím nezveřejněném místě a pod taktovkou vztahového kouče se pokusí vyřešit svoji prekérní situaci. Přenesou se přes zradu a odpustí si, nebo se konflikt ještě více vyhrotí? Přiznají sukničkáři svoji chybu, nebo je důvěra neobnovitelná?

ČTĚTE TAKÉ: KVÍZ: POZNÁTE NEJPOPULÁRNĚJŠÍ ROMANTICKÉ FILMY JEN PODLE FOTKY?

Tento bizarní počin bude moderovat oblíbená porotkyně pořadu Británie má talent Amanda Holden, která je v této talentové show stálicí již sedmnáct let. Nyní se místo talentovaných jedinců bude stýkat s hříšníky. „Někdy se sny opravdu plní, celou svoji kariéru jsem si přála moderovat pořad o lásce a vztazích a je to tu!“ svěřila se Amanda. „Seriál o druhé šanci a nedořešených problémech! Nemůžu se dočkat, až se spolu s naším odborníkem na vztahy setkám a pomůžu párům vyřešit, jestli dokážou odpustit a zapomenout. Jsem naprosto nadšená, že toho mohu být součástí!“

Cheaters: Unfinished Business se tedy pokusí zjistit, co je důvodem toho, že se ve vztahu lidé podvádějí, a jestli je možné dát dvojice zpátky dohromady.

Seriál bude natáčen pod taktovkou společnosti Lifted Entertainment, která na svět pomohla přivést populární Love Island nebo Hlas a 12 Yard (Eggheads, Who Dares Wins!). Výkonnými producenty jsou Chantal Boyle, Iona Mackenzie, Ros Coward a Liz Gaskell a režisérem show je Gareth Birkett.

Vysílání show se dočkáme pravděpodobně na konci tohoto roku nebo na začátku roku 2025, právě ve Velké Británii probíhají konkurzy!

Zdroje: Netflix, Deadline, Collider

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.