Reality show, jakou svět ještě neviděl, ovládnou zombie: Přeživší budou muset plnit náročné úkoly a uniknout zlověstné apokalypse

Eva Lenská
Foto: Netflix

Co byste dělali, kdyby vaše město napadl virus, který dělá z lidi zombie? Chtěli byste být hrdinou nebo padouchem, který všechny pokouše? Právě nad těmito otázkami přemýšlel režisér Park Jin Kyung, jenž má na svědomí novou jihokorejskou survival reality show Zombieverzum (Zombieverse). Tato hororová novinka plná nemrtvých a přeživších má velkou šanci stát se hitem. To však záleží na krvelačnosti zombíků a na divácích.

Jihokorejci to se zombíky umí, což dokazují úspěšné seriály All of Us Are Dead a Království zombie. Ani film #Žiju nebyl špatný, nicméně nyní je na řadě něco opravdu originálního. Zombie reality show plná stvůr, krve a nebezpečí. Soul napadne virus, který dělá z lidí zombíky a opravdová krvelačná monstra. Může tuto šílenou epidemii vůbec někdo přežít?

ČTĚTE TAKÉ: Opioidová krize ovládne Netflix: Seriál inspirovaný skutečností vypráví o droze, kterou lidé oslavovali, než je začala zabíjet

Známé jihokorejské celebrity, mezi které patří herečka Lee Si Young, bavič Noh Hong Chu, komička Park Na Rae, raper DinDin, japonská zpěvačka Fukutomi Tsuki, basebalista Yoo Hee Kwan, youtuber Jonathan a konžská bavička Patricia, se budou muset spojit, aby sehnali jídlo i přístřeší a přežili tu strašlivou zombie apokalypsu. Kromě toho budou muset plnit náročné úkoly a zároveň se vyhnout pokousání, aby zůstali ve hře.

Na co dalšího se mohou milovníci zombie žánru těšit? „Čekají na vás zákeřní zombíci, přeživší a jedinečné scény, které v dosavadních projektech se zombie tématikou nebyly k vidění. Diváky budou určitě bavit například zombie, které se vozí na náraznících aut nebo řádí na houpačkách v zábavním parku,“ uvedl režisér Park Jin Kyung.

Zombie ovládnou Soul a Netflix prostřednictvím reality survival show Zombieverzum 8. srpna.

Zdroj: what’s on Netflix, nme, The Korea Herald

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.