Billie Eilish v Lettermanově show prozradila, co by ji dokázalo přimět k tomu, aby přestala tvořit hudbu

Foto: Netflix

Billie Eilish, zpěvačka a skladatelka, hovořila o své lásce k režii a hudebních videích, když byla hostem v talk show Davida Lettermana, která je Netflixu aktuálně dostupná se svými 4 řadami plnými hvězdných hostů.

Zpěvačce hitu Bad Guy bylo letos teprve 20 let, ale už má na kontě čtyři ceny Grammy. Také se podílela na soundtracku k bondovce, a to na písni Není čas zemřít. Za svou originální skladbu si vysloužila spoustu uznání. Co by ale mohlo někoho jako ona, někoho, kdo je tak zapálený do hudby, přimět k tomu, aby se jí přestal věnovat?

Podle Billie jsou hudební klipy nedílnou součástí hudby a vtisknou její obraz do myslí lidí. Hudbu to povznáší a Billie to dělá nesmírně ráda. V pořadu Davida Lettermana Mého dalšího hosta nemusím představovat, který je dostupný na Netflixu, přiznala, že by se vzdala hudby, kdyby nemohla tvořit videoklipy.

„Raději nebudu dělat hudbu než netočit hudební videa. Hudba pro bez videoklipů není nic,“ přiznala s tím, že se hodně podílí na procesu natáčení. Než něco natočí, ona a její tým vymýšlejí, jak to bude vypadat a spřádají různé nápady. I když není Billie Eilish režijní profík, vyzkoušela si i režii videoklipu. Režírovala své hudební video z roku 2021 k ke skladbě Happier Than Ever.

Zdroj: David Letterman: Mého dalšího hosta nemusím představovat, Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.