Nejdražší dům prodali za 778 milionů a dalších 9 zajímavostí o show Makléři z Hollywoodu, která přichází s 6. řadou

Michaela Pašková
Foto: Netflix

Luxusní nemovitosti a velké drama, to je svět populární reality show Makléři z Hollywoodu (Selling Sunset). Už za pár dní se snad diváci konečně dozví, jak to bylo Christine a jejím podplácením a jak se Jason vyrovnává s rozchodem s Chrishell. Ještě předtím se ale podíváme na pár pikantních zajímavostí.

Poté, co konec páté řady reality show Makléři z Hollywoodu spíše vyvolával otázky, než aby poskytoval odpovědi, čekají mnozí diváci netrpělivě na pokračování.

Už teď se ví, že románek Chrishell a Jasonovi prostě nevyšel. Za vším stálo Jasonovo rozhodnutí nemít děti, což Chrishell nehorázně zklamalo. Vzala to jako drsnou životní lekci, protože si myslela, že konečně opět nalezla štěstí. Bude tedy zajímavé sledovat, jak spolu v práci vycházejí. Nejenom, že Chrishell v páté sezóně prohlásila, že se od toho všeho nedokáže odpoutat a neví, jestli s ním vůbec dokáže v budoucnu normálně spolupracovat, Jason přidal pomyslnou třešničku na dort zmínkou, že ji stále miluje.

Vanessa se rozhodla odjet za svým přítelem poté, co se potýkala se vztahem na dálku a po pracovní stránce se jí nedařilo. Christine se ocitla v centru dění, když Emma prohlásila, že podplatila jednoho ze svých klientů, aby s ní nespolupracoval. Vtipné je, že samotná Christine v první řadě nařkla Heather, že zapracovala na tom, aby s ní klient nechtěl spolupracovat.

Po celou pátou řadu se Christine k celé záležitosti nevyjádřila. Nicméně v srpnu po horkých spekulacích potvrdila odchod z The Oppenheim Group. Se svým manželem si založila společnost RealOpen. Předpokládá se, že se v šesté řadě neobjeví, ale sama naznačovala, že by tomu tak být nemuselo.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Reality show ve stylu Squid Game je tady. Stovka nabušených soutěžících bude hrát o přežití

Potvrzeni jsou Brett, Jason, Chrishell, Mary, Heather, Amanza, Davina, Emma, Vanessa a Chelsea, nováček páté řady. Ve stejném obsazení by to ale byla nuda, takže stejně jako u předešlých sérií mohou diváci očekávat pár nových tváří. Budou jimi Bre Tiesi a Nicole Young. V současné době se natáčí sedmá řada. V rozhovoru pro E! News Heather prozradila, že přestože v show byla od samého počátku, nikdo ji ohledně sedmého pokračování neoslovil.

Zajímavosti

Romain Bonnett, francouzský model, který se v druhé sérii i přes věkový rozdíl oženil s Mary, tvrdil, že byl pekařem. Ve skutečnosti celou dobu pracoval jako cukrář.

Jason, jeden z šéfů The Oppenheim Group, v průběhu let pracoval s celou řadou celebrit. Nejenže prodával domy takovým hvězdám, jako jsou Alex Rodriguez a Lea Black, ale měl na starosti rovněž nemovitost Orlanda Blooma.

Předtím, než se Chrishell provdala a rozvedla s americkým hercem Justinem Hartleym, byla zasnoubená s hvězdou seriálu Glee, Matthewem Morrisonem. Seznámili se v roce 2006 a o pár měsíců později se zasnoubili. Nicméně následující rok se rozešli.

Ačkoliv se zdálo, že v druhé sérii Christine poznala svého budoucího manžela při prodeji domu, nebylo tomu tak. Právě Mary napadlo, že by bylo vtipné ho vydávat za klienta. Ve skutečnosti ho Christine poznala přes známé. Společně si koupili dům pouhé tři měsíce poté, co spolu začali chodit.

Úžasná nemovitost o rozloze 20 000 čtverečních metrů v Hollywood Hills se neprodávala zrovna snadno. Přesto za ni někdo zaplatil 35,5 milionu dolarů (cca 777,7 milionů CZK), čímž se pro společnost The Oppenheim Group stala rekordním prodejem.

Ve druhé řadě se mohli diváci přesvědčit, že Mary prostě jen tak pracovat nepřestane. Všichni si mysleli, že se zbláznila. S prodávajícím uzavřela dohodu, že pokud ji dům povolí použít jako místo její svatby, nedovolí, aby ji cokoliv zabránilo v prodeji nemovitosti. Takže v den svatby jednoduše přerušila přípravy a dům prodala.

Makléřky v show vypadají vždy naprosto úchvatně. Ovšem Netflix za jejich make-up, vlasy a značkové oblečení neplatí. Vše hradí dámy z vlastní kapsy. Christine denně utratí jen za kosmetické produkty tisíce dolarů. Trvá jí neuvěřitelné čtyři hodiny, než vyleze z domu. Z toho dvě hodiny trvá úprava jejích vlasů.

PSALI JSME: Netflix potěší diváky: 5 oblíbených seriálů, které by se měly dočkat pokračování

Mnoho reality show je obviňováno z toho, že jejich tvůrci zasahují do vývoje a obsazení jede podle scénáře. Nicméně v případě Makléřů z Hollywoodu tomu tak není. Sice Chrishell přiznala, že jsou občas přinuceni o něčem více hovořit, ale jinak je vše v jejich vlastní režii.

Realitní kancelář, kde makléři tvrdě pracují, je pouze místem, které je využíváno pro natáčení. Ve skutečnosti pracují někde jinde.

Vztah Mary a Jasona dokazuje, že i bývalí partneři mohou zůstat dobrými přáteli a kolegy. Znají se už přes 20 let a Jason označuje Mary za svou nejlepší kamarádku. Dokonce si společně pořídili psy, Zeldu a Nika.

Šestá řada Makléřů z Hollywoodu vstoupí na Netflix už 19. května.


Zdroje: E! News, Us, Digital Spy, Cosmopolitan, Planet Radio, SCREN RANT

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.