Queer Tým: LGBT pětice v pokračování oblíbené show pomáhá těm, kteří to nejvíce potřebují

Eva Pospíchalová
foto: Netflix

Potřebujete při pochmurném dni zvednout náladu? Již třetí spin-off populární show Queer Eye nás vezme s pěti odhodlanými muži do slunné Brazílie pomáhat těm, kteří to nejvíce potřebují. Seznamte se s novou Úžo Pětkou! 

Queer Eye for the Straight Guy je původním seriálem z roku 2003. Od té doby byl několikrát obnoven. Nejznámějším počinem je seriál Netflixu Queer Eye s americkou Úžo Pětkou, kterou následoval tým z Německa na jaře. Nyní máme možnost se přesunout na jihoamerický kontinent a seznámit se s brazilským týmem!

Luca je YouTuber, který tvoří naučná videa, především na téma tranzice, Yohan je původně francouzským kadeřníkem, Guto je úspěšný kreativní designér, Rica je energetický stylista a Rico je doktor a fyzioterapeut. Celá skupina je velmi sympatická a plná skvělých a originálních nápadů, které zlepší život potřebným. Jak tomu už v této franšíze bývá zvykem, na začátku se vždy seznámíme s osudem jednotlivce, který byl někým z jeho okolí nominován.

Životní příběhy představených Brazilců jsou různorodé, od vdovce, který přišel o manželku v boji s rakovinou po mladíka, který svůj život věnuje domácím mazlíčkům v nouzi. Tým má pak za úkol využít své vědomosti a dovednosti a pomoci jednotlivcům s jejich problémem.

I v této sérii se tedy můžeme inspirovat proměnami vzhledu, rady ohledně finanční gramotnosti, vylepšením interiéru domova či tipy pro zdravý životní styl a sportovní aktivity. Z každé epizody si odnášíme něco pozitivního a přínosného.

Zdroj: Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.