Na P. Diddyho a jeho nechvalně proslulé večírky už dávno narážely mnohé filmy, od Madagaskaru po Scary Movie

P. Diddy / Foto: arp via Depositphotos

Obvinění Seana Combse alias P. Diddyho je stále nejžhavějším tématem ve světe Hollywoodu. Rapper a producent, který nyní čelí mnoha obviněním, byl známý svými velkolepými večírky. Na ty dokonce v minulosti odkazovala řada filmů od Masagascaru po Scary Movie.

Kauza kolem P. Diddy stále neutichá, a to ani přes to, že ho soud čeká až v květnu. Internetem však rezonuje jeho jméno ve velkém a nabalují se další a další konspirační teorie. Ve velkém se debatuje i o jeho nechvalně proslulých večírcích, na kterých se objevovala řada hvězd ze světa šoubyznysu.

Madagascar

Všimli jste se, že se zmínky o večírcích P. Diddyho nebo o něm samotném objevily v minulosti i v mnoha známých filmech a seriálech? Dokonce v takových, v jakých byste to určitě nečekali. Například v animovaném filmu Madagascar, když se postavy Alex, Marty, Melman a Glórie ztratí v džungli a skončí v lemuřím království, kde zrovna probíhá velká oslava, zebra Marty říká: „Vypadá to jako Puffy párty.“

TAKÉ JSME PSALI: Bývalý rapper popsal nechutnosti na večírcích P. Diddyho. Will Smith na ně prý měl brát syna

Madagaskar
Foto: DreamWorks SKG

Lovci duchů

V populárním seriálu Lovci duchů ve 12. epizodě 6. řady se zase bratři Winchesterové zmiňují o Combsovi, když mluví o případu, který se snaží vyřešit. „Kdo má rád panny a zlato?“ ptá se jeden. „P Diddy,” odpoví bez rozmyslu druhý.

Alvin a Chipmunkové

Zmínka je dokonce i ve filmu Alvin a Chipmunkové. Ve čtvrtém filmu ze série z roku 2015, který se jmenuje Alvin a Chipmunkové: Čiperná jízda, si bratři Simon a Theodore povídají a vzpomínají na rapperovy okázalé večírky. „Jeden den odmítáš limonádu u Diddyho doma a druhý den jíš brambůrky, které ti spadly na gauč,” říká Simon.

Někdo to rád blond

A pak tady máme komedii Někdo to rád blond o dvou policistech tmavé pleti převlékajících se za blondýny. Teorie naznačují, že je tento film byl úplnou satirou večírků P. Diddyho, včetně toho, že je postava Latrella rapperem inspirována. Během aukce, která měla zjistit, kdo stráví noc s Latrellem, jeden z účastníků říká: „Nechci jít s Puffem Daddym.“ Jindy se zase postava zmíní o večírku podobném těm, které Diddy pořádal. „Na White Party očekávám svíčky,“ říká agentům převlečeným za sestry Wilsonovy.

ČTĚTE TAKÉ: Netflix uvede dokument o skandálním rapperovi. P. Diddyho si vzal na mušku rival 50 Cent

Někdo to rád blond
Foto: Columbia TriStar Films

Simsponovi

V roce 2017 zase vyšla epizoda Simsponových nazvaná The Great Phatsby. Příběh 12. kapitoly 28. série se odehrává kolem velké bílé party, podobné těm, které pořádal P. Diddy. Hostitel se v tomto díle jmenuje Jay-G, což je podobné jako Jay-z. No, a už přece všichni víme, že jsou rapper a jeho manželka Beyoncé celkem často s kauzou kolem P. Diddyho spojováni.

Scary Movie

Narážka na Diddyho je i ve filmu Scary Movie. Jedna z postav, Brenda, zde komentuje spolužačku, která byla na jednom z večírků Puffa Daddyho a byla podle ní v bazénu opilá.

Zdroje: Filmy

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.