Druhá řada thrilleru Noční agent vypadá slibně. Ještě ani nevyšla a Netflix už oznámil uvedení třetí řady

Michaela Pašková
Foto: Dan Power/Netflix

Kolem politicky konspiračního akčního thrilleru Noční agent (The Night Agent) je opět pořádně rušno. Zatímco diváci netrpělivě vyhlížejí nové díly hitu, jehož první řada se probojovala do TOP 10 hned v 93 zemích, Netflix přichází s novými informacemi. Jedna z nich může nadšené fanoušky rozesmutnit.

Loni v březnu Netflix uvedl první řadu konspiračního thrilleru s názvem Noční agent, který se za loňský rok stal divácky nejsledovanějším seriálem a jen za prvních 91 sledovaných dní nasbíral 98,2 milionu zhlédnutí. Nemůžeme se divit, že Netflixu trvalo pouhopouhý týden, než oznámil tvorbu druhé řady. Protože do produkce dvojky bohužel vstoupila stávka v Hollywoodu, natáčení nových dílů v pořadí sedmého nejoblíbenějšího anglického seriálu všech dob bylo dokončeno až závěrem letošního června.

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT: NOVÝ MEGAHIT NETFLIXU SE CHYSTÁ PŘEPISOVAT TABULKY. AKČNÍ THRILLER NAPROSTO BOŘÍ SLEDOVANOST 

Noční agent
Foto: Dan Power/Netflix

Kdy vyjde 2. řada Nočního agenta?

Ačkoli jsme se druhé řady Nočního agenta, ve které se má objevit celá řada nových postav, o nichž jsme si něco málo prozradili v tomto článku, měli odhadem dočkat už závěrem tohoto roku, nyní víme, že tomu tak nebude.

„Jsme nadšeni, že se naši fanoušci dočkají druhé řady Nočního agenta na začátku roku 2025. Usilovně pracujeme na trojce, abychom našemu nadšenému publiku nabídli další dechberoucí dobrodružství Petera Sutherlanda,” řekl tvůrce Shawn Ryan pro Tudum.

Tímto jednoduchým prohlášením Ryan světu nejenom oznámil, že se dvojky dočkáme o krapet později, než se předpokládalo, ale co je důležitější, natáčet se bude třetí řada. Je zřejmé, že dvojka ohromila vedení Netflixu natolik, že okamžitě potvrdilo produkci třetí řady. Obecně to znamená, že nové díly jsou natolik velkolepé, že další řada byla nevyhnutelná. Nestává se často, aby byl nějaký seriál obnoven, aniž by diváci nové díly viděli.

PSALI JSME TAKÉ: RECENZE NA FILM DÍRA 2: POKRAČOVÁNÍ HITU NETFLIXU, KTERÉ ZVEDÁ ŽALUDEK, MÁ DOBRÉ ZÁKLADY, ALE ZA JEDNIČKOU DOST POKULHÁVÁ 

O čem bude 2. a 3. řada Nočního agenta?

Vzhledem k tomu, že seriál Noční agent vychází ze stejnojmenného románu Matthewa Quicka, kdy většina příběhových vláken byla vyřešena, bude nemožné odhadnout, co nás v druhé a třetí řadě čeká. V tento moment je potřeba zmínit, že kniha je opravdu pouze jedna, což znamená, že tvůrci mají v podstatě otevřené dveře. V každé řadě by se tak mohl odehrávat zcela nový příběh.

Kdy vyjde třetí řada Nočního agenta?

Produkce třetí řady bude v Istanbulu zahájena koncem letošního roku, přičemž se natáčení následně vrátí zpět do New Yorku.


Zdroje: Tudum, Screen Rant, What´s on Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.