Timothée Chalamet překvapil fanoušky novým vzhledem. Kvůli filmu Marty Supreme si ostříhal vlasy a nechal narůst knírek

Tereza Pulgretová
Foto: Amazon Studios

Sotva se na sociálních sítích přestaly objevovat fotky z natáčení filmu o Bobu Dylanovi, ohromil Timothée Chalamet dalším připravovaným projektem. Ačkoliv oblíbeného krasavce překvapení fanoušci v novém sestřihu a dobovém oblečení skoro nepoznali, střípky z natáčení filmu Marty Supreme je okouzlily. Talentovaný herec si ve sportovním dramatu o profesionálním pingpongovém hráči střihne hlavní roli po boku Gwyneth Paltrow, Fran Drescher a populárního rappera Tylera, the Creatora.

Studio artových snímků A24 poslední roky válcuje filmový průmysl. Důkazem toho je i jeden z připravovaných projektů, jenž v uplynulých dnech zaplavil internet. Fotky z natáčení na Manhattanu totiž ohromily všechny fanoušky jedné z aktuálně největších hollywoodských hvězd Timothée Chalameta, který si v novince zahraje hlavní postavu.

Sportovní drama s názvem Marty Supreme je sice fiktivní příběh odehrávající se v padesátých letech, režisér Josh Safdie se ale při psaní scénáře s Ronaldem Bronsteinem silně inspiroval v tehdejší pingpongové kultuře a příběhu šampiona Martyho Reismana. Kvůli postavě se Chalamet, vypadá to, nechal dokonce ostříhat a pod nosem se mu nově vyjímá maličký knírek.

ČTĚTE TAKÉ: TVŮRCI FILMU O BOBU DYLANOVI VYPUSTILI DO SVĚTA PRVNÍ TRAILER. UKÁZALI, JAK SI TIMOTHÉE CHALAMET PORADIL S JEHO IKONICKÝM HLASEM

@timhalchal

timothée chalamet as marty reisman >>> #timothée #timotheechalamet

♬ im obsessed – ❤️

Přestože na první dobrou není úplně k poznání, fanoušky tímto novým „lookem“ nadchnul. V kombinaci s brýlemi a elegantním oblečením relevantním zobrazované době očaroval především komentující uživatele na TikToku a Instagramu.

Chůva Fine jako maminka

Po oznámení projektu v červenci lidi zaujal hlavně fakt, že si ve filmu zahraje také americký rapper Tyler, the Creator. Pro Chalameta jakožto velkého milovníka hip hopové kultury to ale není poprvé, kdy s některým jménem z této scény spolupracuje.

PSALI JSME: REŽISÉR RIVALŮ SE PO HLAVĚ VRHÁ DO NOVÝCH FILMŮ. CHYSTÁ QUEER SNÍMEK S BONDEM I TEMNÉ DRAMA S JULIÍ ROBERTS

V minulosti se podílel na animovaném kousku rappera Kida Cudiho s názvem Entergalactic, jenž tvůrci věnovali zesnulému návrhávři Virgilu Ablohovi. Postupně se k projektu přidávají další tváře, mezi kterými je například Gwyneth Paltrow, Odessa A’zion, Penn Jillette a nově také všemi milovaná Fran Drescher.

Představitelka chůvy Fine z devadesátkového kultovního seriálu Chůva k pohledání se ve sportovní novice vžije do kůže matky Chalametovy postavy. Pro Drescher je celá událost navíc speciální tím, že jde o její první práci před kamerou po stávkách v Hollywoodu. Drescher v té době bylo jakožto prezidentku SAG-AFTRA velmi slyšet, a to například v plamenném proslovu cíleným na účet streamovacích platforem filmových studií.

Zdroje: Variety, Instagram, TikTok, IMDb, People

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.