Chci dostat nenávistný tweet od Donalda Trumpa, říká hvězda seriálového hitu Netflixu Srdcerváči Joe Locke

Foto: Samuel Dore/Netflix

Třetí řada seriálu Srdcerváři (Heartstopper) je aktuálně číslem jedna na Netflixu. V TOP 10 se ihned po uvedení dostala na první příčku a může se chlubit i výborným hodnocením. Hvězda seriálu Joe Locke se nedávno vyjádřil k tomu, že by si přál dostat nenávistný tweet od kandidáta na prezidenta USA Donalda Trumpa.

Netflixu právě vládne seriál Srdcerváči, tedy konkrétně jeho třetí řada, která se může chlubit také naprosto bezkonkurenčním hodnocením od diváků i filmových kritiků. Na světové hodnotící platformě Rotten Tomatoes má aktuálně třetí řada Srdcerváčů 100% hodnocení od kritiků a 96 % mu pak dali diváci. Pěkných 88 % mu pak dávají také Češi a Slováci na ČSFD.

Seriál pro mládež, který aktuálně patří mezi absolutní špičky Netflixu po celém světě, vypráví o dvou chlapcích, kteří se do sebe zamilují. Jeho hlavními představiteli jsou Joe Locke a Kit Connor, ze kterých se díky Srdcerváčům staly velké hvězdy.

Joe Locke se nedávno magazínu The Guardian svěřil s tím, že je dlouhodobě příjemně překvapen, že se seriál Srdcerváči nesetkal s příliš velkým nepřátelstvím ze strany homofobů, zejména pak v USA, a naopak byl velmi dobře přijat širokou veřejností.

ČTĚTE TAKÉ: Fanoušci Stranger Things šílí. Fotky ze svatby Millie Bobby Brown baví internet. Herečku oddal seriálový kolega

„Tento svět je někdy velmi děsivým místem a je trochu divné, že vůči tomu byli Srdcerváči téměř imunní. Mnoho queer pořadů se setkává se spoustou nenávisti od pravicových skupin a Srdcerváči kupodivu ne, a vlastně nechápu proč,“ zamyslel se herec.

Následně si pak vzal do úst i akruálního kandidáta na prezidenta USA Donalda Trumpa. „Často uslyšíte Trumpovy příznivce mluvit o queer lidech a queer show. Chci, aby mi Donald Trump poslal nenávistný tweet,“ řekl.

Zdroje: The Guardian, ČSFD, Rotten Tomatoes

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.