Hvězdy na premiéře Školy dobra a zla: 60letá Bond girl ukázala postavičku jako lusk

Foto: Charley Gallay/Getty Images for Netflix

Na Netflixu je konečně ke zhlédnutí dlouho očekávaný fantasy film Škola dobra a zla (The School for Good and Evil). V úterý 18. října se v Regency Village Theater v Los Angeles konala jeho premiéra. Zúčastnili se jí i herci a herečky, kteří si ve snímku plném kouzel zahráli. V čem dorazily slavné dámy na červený koberec?

Charlize Theron

Herečka Charlize Theron, která ve filmu vede Školu zla, na červený koberec na úterní premiéru filmu v ​​Los Angeles v Kalifornii dorazila v černém souboru od značky Dior, jejíž je ambasadorkou. Na sobě měla průsvitnou košili s květinovou broží u límečku a hedvábnou taftovou maxisukní s rozparkem až k pasu.  Vzhled zakončila síťovanými punčochami a vysokými botami s černou krajkou.

Foto: Charley Gallay/Getty Images for Netflix

Michelle Yeoh

Čínská herečka Michelle Yeoh zářila ve žluté! Na světové premiéře filmu Škola dobra a zla společnosti Netflix, který je natočen na motivy knižní fantasy série od Somana Chainaniho, na sobě měla bývalá Bond girl sametové šaty Gucci s dlouhými rukávy a nařaseným spodním lemem, které krásně zvýrazňovaly její stále dokonalou figuru. Outfit doplnila zelenými sametovými lodičkami a kabelkou Nina od Gabriely Hearst.

Foto: Charley Gallay/Getty Images for Netflix

Sofia Wylie

Jedna z hlavních hrdinek filmu, Sofia Wylie, se na premiéře v Los Angeles objevila v opeřených tylových šatech ve světle žluté barvě od Nicole + Felicia Couture z večerní kolekce značky pro jaro 2022. Objemná róba bez ramínek byla částečně zdobené peříčky a vějířovitým živůtkem. Na hvězdnou premiéru si pak mladá herečka nasadila diamantové náušnice a prsteny.

Foto: Rodin Eckenroth/Getty Images for Netflix

Sophia Anne Caruso

Sophia Anne Caruso byla pro změnu temná jako její postava ve filmu. Na premiéru oblékla černé dlouhé šaty bez ramínek od značky Tarik Ediz s objemnou tylovou sukní. Jednoduchý elegantní outfit doplnila minimalistickými ručně vyráběnými šperky od Neila Lanea.

Foto: Rodin Eckenroth/Getty Images for Netflix

Kerry Washington

Kerry Washington jako ředitelka Školy dobra dorazila na červený koberec v nápadném zeleném dvoudílném kompletu od Ralpha Laurena, který zahrnoval zkrácené polo tričko s logem RL na levé straně a dlouhou nařasenou sukni s rozsáhlou vlečkou. Na svém outfitu herečka spolupracovala se stylistou celebrit Law Roachem, na jehož seznam klientů patří například také Zendaya, Emma Watson nebo Priyanka Chopra.

Charley Gallay/Getty Images for Netflix

Zdroje: WWD, Instagram, Foot War News

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.